Steaua II, cu Grzelak în teren, a fost învinsă cu 2-0 de Viscofil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua II Bucureşti a pierdut amicalul susţinut astăzi în faţa celor de la Viscofil, pe terenul sintetic din Ghencea. Antrenorul Leonard Strizu a testat cu ocazia meciului amical cu Viscofil toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie, inclusiv pe Martin Tudor şi pe polonezul Grzelak, informează liga2.ro.

Jocul a început în nota de dominare a steliştilor, dar primele ocazii mari de gol şi le-au creat vizitatorii, care au profitat pe contraatac de viteza mijlocaşilor de bandă şi au trecut de câteva ori pe lângă deschiderea scorului. Cel mai bun om de pe teren a fost ex-stelistul Ionuţ Niculae, cel care a reuşit să înscrie cu două minute înainte pauză în urma unui corner. Mijlocaşul stânga s-a strecurat printre doi adversari şi a reluat cu capul la colţul scurt, experimentatului Martin Tudor neavând timp să intervină. Imediat după pauză, steliştii au avut în câteva rânduri şansa egalării, însă imprecizia atacanţilor a păstrat intactă poarta lui Rădulescu. În minutul 60, Ionuţ Nicolae a declanşat un contraatac pe partea stângă şi a trimis în gura porţi de unde Constantin l-a executat pe Portnojs, stabilind scorul final. Ultima ocazie clară de gol pentru gazde l-a avut în prim-plan pe Grzelak, însă şutul polonezului din interiorul careului a fost blocat de Rădulescu.

Steaua II (prima repriză): Martin Tudor - Mustaţă, Lupu, Stegaru, Filip - David, Bejan, Lazăr, Pazon (' 35 Rusu) - Albu, Bâtfoi.

Steaua II (repriza secundă): Portnojs - Mustaţă, Stegaru, Apostol, Toşca - Muzac, Grzelak, Albu, Filip - Rusu, Simion.

Antrenor: Leonard Strizu

Viscofil: Bratu - Dumitru, Ungureanu, Vincene, Tudor, Marciuc, Pojer, Dragoş Dumitru, Ionuţ Niculae, Popa, Constantin. Au mai jucat: Rădulescu - Tudose, Stancu, Muscalu, Tatoi, Bernard.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite