Steaua II, desfiinţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Derby-urile Steaua II – Dinamo II vor rămâne doar o amintire
Derby-urile Steaua II – Dinamo II vor rămâne doar o amintire

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a renunţat să mai finanţeze echipa secundă, după ce aceasta a retrogradat matematic în Liga a III-a. Clubul din Ghencea a rămas şi fără revista oficială, iar angajaţii clubului nu şi-au mai primit salariile de aproape jumătate de an. Şi Academia de Fotbal este în pericol.

Deşi se laudă că va investi milioane de euro în transferuri, Gigi Becali a luat recent decizia de a desfiinţa echipa a doua a clubului din Ghencea.„M-am săturat, Steaua II mă costă 1,2 milioane de euro pe an! Am investit încă trei-patru milioane de euro în Academia de Fotbal şi nu am obţinut nimic. Ca să nu mai zică lumea că nu ajut fostele glorii, l-am adus pe Liţă Dumitru şi i-am dat echipa a doua pe mână.I-am zis că va veni şi la prima echipă dacă va demonstra ceva. Ştiţi ce-a făcut? A dus echipa în Liga a III-a şi a zis apoi că l-au lucrat jucătorii", a răbufnit Becali, care a anunţat că fotbaliştii de la Steaua II vor fi cedaţi la alte echipe.

Nici angajaţii clubului din Ghencea n-o duc prea bine, aceştia nemaifiind plătiţi de aproape şase luni. Unii dintre ei au reuşit să obţină câte o primă de 500 sau 1.000 de euro după finala Cupei României, însă banii au venit din buzunarul lui Cosmin Olăroiu. Steaua va rămâne şi fără revista oficială începând din noul sezon, întrucât Gigi Becali nu mai este dispus să o finanţeze. Latifundiarul procedase la fel şi în vara anului trecut, însă Bobby Durbac a reuşit să mai scoată încă patru numere cu ajutorul unei sponsorizări venite din partea unei case de pariuri. Ultima revistă a apărut cu ocazia aniversării a 25 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

"Pe Hagi îl aduc doar dacă mai iau trei-patru jucători foarte buni, ca să obţină rezultate imediate. La Steaua nu putem discuta de proiecte.''
Gigi Becali patron Steaua

1 milion de euro pe sezon a câştigat Steaua în ultimii ani numai cu ajutorul departamentului de marketing.

Nicolae Dică: „Pe stradă, lumea se roagă de mine să rămân"

Nicolae Dică, care negociază deja un transfer la nou-promovata Concordia Chiajna, susţine că niciun oficial al Stelei nu l-a căutat în vederea prelungirii contractului. „Lumea mă opreşte pe stradă şi mă roagă să rămân, dar şefii nu m-au căutat. Am arătat pe teren ce pot, nu vreau să fiu antrenor secund, chiar dacă domnul Becali e de altă părere. Aş accepta să lucrez cu Olăroiu şi în ţările arabe, dar nu cred că se poate", a declarat atacantul de 31 de ani.

Transferurile Stelei

Veniri

M. Costea   Univ. Craiova
D. Popa   Victoria Brăneşti
G. Matei   Pandurii Tg. Jiu
Rusescu   Unirea Urziceni
Leandro  Tatu Beira-Mar

Plecări

Maicon    Volin Luţk
C. Matei  Astra Ploieşti
Marinescu  Astra Ploieşti
C. Lungu  Astra Ploieşti
Onofraş    ?
N. Dică     ?
Emeghar   ?
R. Surdu   ?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite