Emerich Ienei: "Meciul Steaua - Unirea Urziceni va fi blat pe faţă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a decis să renunţe la echipa secundă a clubului, iar jucătorii vor semna toţi cu Unirea Urziceni! Becali a transferat tot ce se putea transfera de la Unirea, iar Bucşaru a luat o decizie şocantă: a luat toţi fotbaliştii de la Steaua II pentru a avea cu cine să joace în Liga 1! Mai mult, runda următoare cele două formaţii se vor întâlni în meci direct. 

18 jucătorii de la Steaua II au ajuns la Urziceni cu autocarul!

image

"Dacă Gabi Caramarin îi agreează pe cei de la Steaua II şi ne înţelegem, desfiinţez echipa şi cu asta basta. Nu dau jucătorii la schimb, îi dau împrumut, ca să termine campionatul", a anunţat  ieri Becali. Jucătorii de la Steaua II s-au prezentat la antrenamentul de aseară al Unirii Urziceni, urmând ca Gabi Caramarin să decidă pe cine va păstra la echipă! Becali a trimis un autocar întreg de jucători, la şedinţa de pregătire fiind prezenţi 18 fotbalişti!

image

Becali: "O să joace Steaua 1 cu Steaua 2..." Ienei: "Va fi blat pe faţă!"

"Da, este adevărat am renunţat la locul pe care-l aveam în liga secundă. Toţi jucătorii vor merge la Unirea Urziceni din această seară. Rămân la Steaua, Robinson Zapata şi Eugen Baciu, care vor lucra cu Ilie Dumitrescu, iar la Urziceni vor mai pleca Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş. O să joace Steaua 1 cu Steaua 2. Nu o să imi fie frică. Asta e culmea să mai păţesc ca la Buzău!", a glumit Gigi Becali în pragul meciului cu Unirea, pe care îl va avea runda următoare.

Emerich Ienei râde de situaţie: "Este o masură de recompensă faţă de Dumitru Bucşaru pentru că a lăsat cei şase jucători la Steaua. Poate că echipa o să se numească Steaua II Urziceni. Probabil că la următorul meci va fi un aranjament la suprafaţă. Nu un blat, dar va fi ceva pe faţă. E normal ca Steaua II să piardă în faţa primei echipe şi fără blat. Din toată aceasta mutare nu este normal nimic! Este curios cum se poate întâmpla aşa ceva", a spus Emeric Ienei la gsptv.

Şi Andone atacă dur Steaua: "Vor avea meciuri de antrenament cu Unirea acum!"

Dragomir: „Regulamentar nu am cum să mă leg de ei, aştept să facă o prostie..."

Preşedintele LPF, Mitică Dragomir, a comentat pentru adevarul.ro intenţia lui Gigi Becali de a trimite la Urziceni mai mulţi jucători de la Steaua II. Acesta spune că regulamentar transferurile sunt posibile!

image

„Regulamentar, nu am cum să mă leg de ei. Aştept să facă o prostie! Până acum doar Steaua a înregistrat azi la Ligă patru jucători de la Unirea, de la Steaua la Urziceni nu a plecat nimeni! Cu toţii ne gândim să facem ceva, să aducem ceva la regulament, pentru că nu este o situaţie normală. Momentan nu ştim ce va face Urziceniul, deocamdată am văzut doar cine a plecat, să vedem şi pe cine să o aducă şi apoi noi ne vom pronunţa!", a declarat Dragomir.

Prunea: "Ce mai e normal în fotbalul românesc ?"
Dinamovistul Florin Prunea a rămas şocat să afle că Steaua II s-a transformat în Unirea Urziceni! "Ce mai e normal în fotbalul românesc ? Dacă se întâmplă aşa ceva, atunci trebuie schimbate regulamentele.

image

Trebuie notată această problemă cu creditorii... Bucşaru doar a scos bani din fotbal, nu a băgat. Nu e vina antrenorilor şi a jucătorilor de la Urziceni, pentru ce se întâmplă, ci acolo a fost doar o afacere care s-a învârtit în jurul banilor. De la Urziceni s-au scos peste 20 de milioane de euro din fotbal, nu au intrat", a spus Florin Prunea pentru www.adevarul.ro.

Marius Stan: "Nu mă miră nimic!"


Şeful de la Oţelul, Marius Stan aşteaptă şi un anunţ oficial care să ateste trecerea jucătorilor de la Steaua II la Unirea, dar crede că este imoral ce se întâmplă. "Este ceva asemănător cu ce s-a întâmplat cu Buzău, când Becali finanţa acel club, şi atunci am tras un semnal de alarmă. Pe mine nu mă miră nimic. Totuşi cred că e ceva ce nu se poate întâmpla. Vreau să vă această trecere şi în fapte, în acte, şi apoi o să comentez mai mult", a declarat Marius Stan pentru adevarul.ro.

Marius Stan este supărat pe echipa sa

Chivorchian nu vede nu aude
Preşedintele Timişoarei, Gheorghe Chivorchian, spune că nu-l interesează ce se întâmplă în Ghencea. "Fiecare club îşi face strategia după cum crede. E problema Stelei şi a Urziceniului...", s-a ferit să comenteze Chivorchian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite