Steaua scârţâie serios. Doar egal cu Fortuna Düsseldorf (1-1)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au remizat aseară cu Fortuna Düsseldorf (1-1), o echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul al şaptelea în liga a doua din Germania

Nemţii s-au instalat în jumătatea roş-albaştrilor încă din primele minute, iar experimentatul Sascha Rösler, fostul coechipier al lui Reghecampf de la Alemannia Aachen, a ratat două ocazii rarisime. Zeiţa Fortuna le-a zâmbit însă elevilor lui Levy, care au reuşit să deschidă scorul prin Cristi Tănase, care a transformat un penalty acordat destul de uşor în urma unui fault la Bănel Nicoliţă. În continuare, s-a jucat destul de haotic, cu multe mingi lungi, trimise la întâmplare. Doar Bilaşo a mai animat tribunele, printr-un şut care a trecut milimetric pe lângă.
Pe final, jucătorii Fortunei şi-au luat revanşa, când Langeneke a transformat cu sânge rece o lovitură de pedeapsă, acordată în urma unui fault comis de Toşca în careu.

Cum au jucat achiziţiile
Leandro Tatu. Folosit din nou ca titular, brazilianul de 29 de ani pare a fi, cel puţin deocamdată, singurul jucător cu adevărat util Stelei, dintre toţi noii veniţi. Deşi nu vorbeşte decât limba portugheză, atacantul se înţelege bine pe teren cu ceilalţi coechipieri. Este rapid, imprevizibil şi mobil, dar mai are de lucrat la finalizare.
Mihai Costea. Introdus la pauză, „Nilă" a fost utilizat de această dată ca mijlocaş stânga. S-a zbătut foarte mult, dar încă nu demonstrează că-şi merită cele 1,4 milioane de euro care s-au plătit pentru a-l aduce de la Universitatea Craiova.
Dorinel Popa. A închis bine jocul adversarilor, recuperând destul de multe baloane, dar în fazele de construcţie n-a contat mai deloc.
Liviu Băjenaru. A fost mult mai şters decât în amicalul cu FC Zestafoni, aşa că Bănel Nicoliţă n-are deocamdată emoţii în privinţa postului de titular.
Raul Rusescu. Pare încă neintegrat în jocul Stelei. S-a remarcat destul de puţin în ofensivă. A avut o singură fază mai acătării, după o combinaţie de efect cu Mihai Costea, dar şutul său a fost deviat de nemţi.

1:1
Steaua: Tătăruşanu - Martinovici (V. Lupu 15), Galamaz, Iliev (Gardoş 60), Latovlevici (Toşca 65) - Nicoliţă (Băjenaru 55), Bicfalvi, Brandan (D. Popa 55), Cr. Tănase (M. Costea 46) - Bilaşco, Tatu (Rusescu 55).
Antrenor: Ronny Levy
Goluri: Cr. Tănase 10 - penalty / Langeneke 80 - penalty
Fortuna 1895 Düsseldorf
Locul 7 în 2. Bundesliga
Partida s-a disputat la Bischofshofen (Austria).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite