Târgu-Jiu: Steaua s-a antrenat la ţară!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua antrenament 1
Steaua antrenament 1

Steaua s-a pregătit azi pe un teren aflat la şapte kilometri de Târgu Jiu, într-un sat din comuna Băleşti. Cu gardul vopsit în culorile roşu şi albastru, terenul aparţine echipei din Ceauru, Recolta Băleşti, care activează în liga a IV-a.

Roş-albaştrii aveau varianta de a se antrena în oraş, dar pe un teren sintetic, astfel că au preferat să meargă cu autocarul câţiva kilometri pentru a se pregăti pe iarbă, pe un teren care aparţine unei echipe locale, Recolta Băleşti,  din Liga a 4-a. La antrenament au fost asistaţi de localnici, care au ieşit din case special pentru a-i vedea la lucru pe elevii lui Stoichiţă.

image

Pentru antrenamentul pe care trebuia să îl susţină azi la Târgu Jiu, oficialii de la Steaua au solicitat un teren cu iarbă. Conducerea de la Pandurii le-a pus însă la dispoziţie un teren sintetic care a fost însă refuzat de stelişti, echipa lui Stoichiţă preferând un teren natural chiar dacă se afla mai departe de Târgu Jiu. Cei de la Steaua au mers să se antreneze la şapte kilometri de Târgu Jiu, vestea că acolo vine echipa lui Gigi Becali răspândindu-se cu mare viteză şi tot satul Ceauru, unde e situat terenul, dar şi satele vecine venind cu mic cu mare să-l vadă pe Bănel şi echipa sa. Încă de la intrarea în comună, cei care nu ştiau unde e terenul erau exact îndrumaţi de orice bunicuţă aflată la poartă. „Vreţi să mergeţi acolo unde se antrenează Steaua, nu? E a treia uliţă pe dreapta, după secţia de Poliţie!”, îi îndruma pe suporterii stelişti veniţi pentru prima dată în comună o bătrânică, înainte ca aceştia să întrebe de stadion.


Fie că erau sau nu suporteri, locuitorii comunei au venit cu mic cu mare la terenul de fotbal pe care unii îl vedeau acum pentru prima dată. „N-am mai fost pe aici că nu avem noi treabă cu fotbalul dar auzirăm că vine Steaua şi vrem să-l vedem pe Bănel”, spuneau câteva de fete care au venit pregătite cu caietele de la şcoală pentru a lua autografe. Ajunşi cu greu la teren printre sutele de curioşi adunaţi cu o oră înaintea antrenamentului la teren, după ce au parcat autocarul pe stradă, steliştii au avut surpriza să se simtă ca acasă, gardul terenului fiind vopsit în culorile roşu şi albastru.
Numărul celor prezenţi la antrenament a crescut continuu trecând  de 1000 de persoane, forţele de ordine făcând cu greu faţă avalanşei de curioşi şi suporteri. Atracţia acestora a fost Bănel Nicoliţă care a scăpat cu greu de fanii doritori de autografe, aceştia fiind de toate vârstele.

Steaua s-a antrenat cu peste 1000 de suporteri în jurul terenului

Steliştii s-au antrenat pe terenul din Băleşti timp de o orăşi jumătate, după încheierea şedinţei de pregătire echipa revenind la Târgu Jiu cu autocarul care a fost urmărit pe uliţa satului până la strada principală de copii veniţi să asiste la antrenament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite