Steaua, terorizată de patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au ajuns labili psihic din cauza criticilor repetate ale lui Gigi Becali. La Mediaş, au luat gol, au pierdut la scor, iar la final au fost desfiinţaţi de către latifundiarul din Pipera. În ultimele 40 de meciuri din Liga I, steliştii au fost conduşi de 14 ori. În opt partide au fost învinşi, iar în două au scos un punct. Doar de patru ori au întors rezultatul şi au învins.

Deja e „tradiţie": când Steaua pierde, Gigi Becali îşi face „varză" fotbaliştii. Patronul nu s-a dezminţit nici după 0-3 la Mediaş, chiar dacă nu fusese în tribune, ci la nunta secundului Gabriel Caramarin. „Aţi văzut dominare, presiune? Nimic! Martinovici a făcut penalty, iar eu i-am mai făcut şi contract pe trei ani. Mi-a distrus echipa. Pe fraierul ăsta nu-l veţi mai vedea în teren! Mihai Costea era, una-două, hop pe jos. Pe Rusescu nu înţeleg de ce am dat banii, e bezmetic rău. Brandan? Păi, ştiu eu pe unde a mai fost şi ăsta în pauza de două săptămâni?", a spus Becali, făcând referire la escapadele nocturne ale argentinianului.

De furia patronului au scăpat doar patru jucători, dar şi antrenorul. „Mi-au plăcut doar Tatu, Tănase şi Bourceanu. Pe Florin Costea nu pot să‑l critic, pentru că abia a intrat şi nici nu a pierdut vreo minge. Nici lui Levy n-am ce să-i reproşez, doar cred că trebuia să-i ţină cumva sub control pe jucători", a tunat latifundiarul din Pipera.

A criticat echipa la TV chiar şi la pauză!

Aceste ieşiri nervoase ale lui Becali au terorizat Steaua şi au transformat-o într-o formaţie labilă din punct de vedere psihic. S-a întâmplat ca patronul să-şi desfiinţeze jucătorii la televizor, inclusiv în pauza unor meciuri! În aceste condiţii, după ce se văd conduşi, fotbaliştii intră în panică gândindu-se la ce va urma, îşi pierd luciditatea şi intră în criză de idei.

Această situaţie e confirmată şi de statistici. În ultimele 40 de partide din campionat, roş-albaştrii au fost conduşi de 14 ori. În opt partide au fost învinşi, iar în două au scos un punct. Doar de patru ori au întors rezultatul şi au învins. Două dintre aceste patru victorii s-au obţinut în mandatul lui Victor Piţurcă, adică atunci când Becali n-avea voie să-şi critice jucătorii în public!

Oli: „am găsit Steaua cu moralul la pământ"

Ultimul antrenor care a cucerit un trofeu cu Steaua, Cosmin Olăroiu, a confirmat problemele roş-albaştrilor de ordin psihic, la sfârşitul mandatului său de trei săptămâni, în sezonul trecut. „Când am revenit la echipă, am găsit nişte fotbalişti cu moralul la pământ. Când eşti criticat zi de zi, ajungi să-ţi pierzi încrederea în tine. Important e însă să fii puternic, să treci peste atacuri şi să-ţi faci treaba cât poţi de bine", spunea Oli într-un interviu acordat „Adevărul".

Ironie

Bancul zilei după meciul Stelei de sâmbătă:

„După Mediaş 0-3 urmează Schalke 04".

" Steaua are toleranţă scăzută la stres."
Ionuţ Badea
antrenor „U" Cluj

A stat 75 de minute în direct!

Gigi Becali a continuat şi ieri să facă turul televiziunilor. A intrat într-un dialog cu moderatorii GSP TV care a ţinut 75 de minute. „Nu o să mai fie niciodată cineva la Steaua care să facă ce vrea, cum a fost Piţurcă în sezonul trecut. Numai el l-a văzut mare fundaş pe Martinovici şi m-a pus să-i fac un contract pe 3 ani", a spus Gigi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite