Steaua ar putea juca prima etapă din noul sezon la Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalul severinean se află printre opțiunile clubului din capitală, care are terenul suspendat pentru meciul cu Dacia Mioveni

Gigi Becali a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, că Steaua va juca meciul cu piteștenii la Constanța sau Turnu Severin.

Patronul Stelei a spus la sport.ro că cele două orașe au rămas singurele variante pentru disputarea partidei și a ținut să întărească ideea că stadionul Ghencea nu mai este o soluție pentru viitor.

Steaua va începe sezonul 2011-2012 cu terenul suspendat, din cauza incidentelor violente din finala Cupei României. Astfel, oficialii bucureșteni sunt în căutarea unui stadion pe care să joace meciul cu nou-promovata Dacia Mioveni, din prima etapă.

Steaua  nu ar fi la prima experiență în orașul de la malul Dunării. În aprilie, bucureștenii au venit la Severin pentru meciul cu Pandurii Târgu Jiu, prilej cu care a fost inaugurată și nocturna stadionului Municipal.

Stadionul a fost arhiplin, iar înainte de meci, severinenii au luat cu asalt autocarul Stelei, pentru autografe.

De la modernizarea stadionului Muncipal din Drobeta Turnu Severin, aici și-au disputat meciurile de pe teren propriu Universitatea Craiova și Pandurii Târgu Jiu, iar echipa națională de tineret a jucat un meci amical, în compania reprezentativei similare a Serbiei.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite