Steaua a scăpat de Manuele Blasi, însă nu şi de Nicolao Dumitru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Walter Mazzari (Napoli) a anunţat lotul de jucători care va face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu FC Steaua de joi, din etapa a doua a grupei K a Ligii Europa, informează site-ul oficial al grupării italiene.

Din lot fac parte următorii jucători: Morgan De Sanctis, Gennaro Iezzo, Matteo Gianello - portari, Salvatore Aronica, Paolo Cannavaro, Armando Campagnaro, Sanchez Cribari, Andrea Dossena, Gianluca Grava, Fabiano Santacroce, Juan Zuniga - fundaşi, Walter Gargano, Marek Hamsik, Christian Maggio, Michele Pazienza, Ernesto Sosa, Luigi Vitale, Hassan Yebda - mijlocaşi, Edinson Cavani, Nicolao Dumitru, Ivan Lavezzi, Raffaele Maiello - atacanţi.

Mijlocaşul Manuele Blasi este în recuperare şi nu face parte din lot, în timp ce fundaşul Paolo Cannavaro a fost oprit de la antrenamente ca măsură de precauţie în urma unor probleme musculare, situaţia sa urmând să fie clarificată la Bucureşti.

Fundașul Salvatore Aronica a declarat că echipa sa va încerca să exploateze energia dată de victoria cu Cesena şi să se impună la Bucureşti. "Steaua nu trece printr-o perioadă bună, dar rămâne o echipă de mare tradiţie. Pentru noi va fi un test adevărat. Avem un mare entuziasm legat de meciurile europene, este un obiectiv prestigios şi important. Mergem la Bucureşti cu forţă şi determinare", a spus Aronica.

Steaua va întâlni pe Napoli în grupa K a Ligii Europa în etapele a II-a şi a VI-a, joi, pe teren propriu, respectiv la 15 decembrie, în deplasare. Meciul de joi va fi transmis în direct de Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite