Steaua, refuzată de un portar de 37 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dorinţa de a-i găsi un concurent experimentat lui Ciprian Tătăruşanu, fără a cheltui mulţi bani, Mihai Stoica i-a propus lui Daniel Tudor să vină în Ghencea, însă fostul portar al Unirii a respins oferta. Pe lista lui Meme se mai regăsesc şi Grigore, Vâtcă şi Brăneţ, managerul general al roş-albaştrilor încercând aducerea unui portar care să accepte statutul de rezervă.

După Nicolae Dică şi Gabriel Matei, Mihai Stoica vrea neapărat să-i găsească în aceste zile şi un înlocuitor lui Robinson Zapata, cel care şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii la finalul anului trecut. Întrucât îşi doreşte să găsească o variantă cât mai puţin costisitoare, Meme s-a orientat prima oară către Daniel Tudor, portar care este liber de contract încă din septembrie 2010, când şi-a încheiat conturile cu Unirea Urziceni.

Cei doi s-au întâlnit în cursul zilei de vineri, când managerul i-a propus, mai în glumă, mai în serios, să semneze un contract valabil până la finalul sezonului. Spre surprinderea lui Stoica, răspunsul goalkeeperului care va împlini 37 de ani la 1 iunie a fost unul negativ, Tudor considerând că i-ar fi greu să mai facă faţă rigorilor unui club de talia Stelei. Contactat de „Adevărul", Daniel Tudor a confirmat întâlnirea cu managerul general al roş-albaştrilor, însă n-a dorit să dezvăluie care a fost subiectul discuţiilor. „Pot să vă spun că nu vreau încă să mă retrag, eu vreau să mai apăr, fizicul mă mai ajută încă. Totuşi, nu ştiu dacă aş putea s-o fac în Ghencea, e mai greu să ajung eu acolo", ne-a declarat Tudor.

Aleargă după un portar pe care l-au mai avut

Pe lângă Daniel Tudor, pe lista lui Mihai Stoica se mai regăsesc alţi trei portari, pe care managerul îi va contacta în zilele următoare: Cătălin Grigore (34 de ani, Astra Ploieşti), Andrei Vâtcă (29 de ani, Gaz Metan Mediaş) şi Cristi Brăneţ (34 de ani, Oţelul Galaţi). Niciunul dintre ei nu e titular de drept la echipa lui, însă cel mai uşor de luat ar fi Vâtcă, care poate pleca fără nicio pretenţie financiară din partea medieşenilor. Vâtcă a mai făcut parte din lotul Stelei şi în perioada iunie 2007 - ianuarie 2009, fără să apuce să joace vreun minut în Liga I.

Cine este Daniel Tudor?

- Era considerat omul „Comandantului" Gigi Neţoiu, pe care l-a urmat la Dinamo, Rocar şi Universitatea Craiova. A mai trecut şi pe la Farul, UTA şi FC Fehérvár (Ungaria).

- A făcut parte din lotul Unirii Urziceni până la plecarea lui Mihai Stoica. S-a remarcat la meciul din grupele Ligii Campionilor, contra celor de la Rangers, câştigat de ialomiţeni cu 4-1. Atunci a apărat un penalty la scorul de 1-1.

"E adevărat că m-am întâlnit cu Meme, dar a fost o discuţie amicală, ca între prieteni. Totuşi, nu m-am retras încă, eu aş vrea să mai apăr."
Daniel Tudor  portar

Gigi Becali nu mai vrea pe nimeni

Latifundiarul din Pipera susţine că Steaua nu va mai transfera niciun portar, în ciuda pretenţiilor managerului Mihai Stoica, respectiv ale antrenorului Marius Lăcătuş. „Dacă ei spun că mai avem nevoie de portari, eu spun că nu! Şi nu vor mai veni alţi portari! Dacă se accidentează Lungu sau Tătăruşanu, mai avem unul... nu ştiu cum îl cheamă (n.r - Măcelaru). Nu vreau eu să iau alt portar şi nu o să iau. Îmi place să risc, dacă e să nu vrea Dumnezeu să te ajute, nu te ajută, poţi să ai şi cinci portari", a decretat Gigi Becali.

Vasile Iordache a avertizat primul

Fostul mare portar al roş-albaştrilor, Vasile Iordache, susţinuse încă de acum o lună că Steaua trebuie să mai aducă încă un portar de valoare, pentru a-i crea concurenţă lui Tătăruşanu. „În momentul ăsta, cea mai mare problemă pentru Tătăruşanu e că n-are un înlocuitor, o rezervă, care să-l preseze. Lungu e un copil. Asta îl va trage înapoi pe Tătăruşanu la un moment dat, fiindcă, oricât de serios ai fi, dacă n-ai concurenţă, te culci pe-o ureche", a explicat Iordache într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite