Steaua, obligată să-l plătească pe Eugen Baciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Baciu reprezintă pentru Gigi Becali o sursă eternă de dureri de cap. Dacă va fi transferat, patronul Stelei trebuie să achite 400.000 de euro. Dacă va fi lăsat liber de contract, FCM Bacău va trebui să primească aceeaşi sumă, conform clauzei din contractul fundaşului.

Astfel, Steaua este obligată să plătească un jucător de care nu mai are nevoie. Lucrurile se vor complica însă şi mai mult în perioada următoare. Baciu se află în ultimele două luni de contract, iar şefii din Ghencea par a fi în şah mat. Dacă nu-i oferă un nou contract, se activeză una dintre clauzele enumerate mai sus. Însă o nouă înţelegere ar însemna bani aruncaţi pe geam, în condiţiile în care Baciu nu mai are loc la prima echipă.

Dar problemele nu se opresc aici. Sătul să se antreneze lângă puştii de la echipa a doua, Baciu nu intenţionează să-şi mai prelungească înţelegerea, iar Sechelariu nu se gândeşte deloc să facă paşi înapoi:

"Nu vreau să intru în nicio polemică cu nimeni, dar după ce Baciu îşi va termina contractul cu Steaua, clubul FCM Bacău aşteaptă cei 400.000 de euro, conform unei clauze între cele două părţi. Recunosc că, dacă lui Baciu i se va prelungi contractul, atunci ne poate amâna cu plata datoriei respective. Indiferent dacă Baciu pleacă la altă echipă de bună voie, noi trebuie să primim banii", a declarat Sechelariu pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite