Steaua, deja în „sferturi“? Timişoara, la un pas de dezafiliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii ar putea avea o misiune mai uşoară în optimile Cupei României decât pare la prima vedere şi asta pentru că bănăţenii se confruntă cu mari probleme financiare. Dacă până pe 25 octombrie, oficialităţile locale nu se vor implica total în activitatea clubului, atunci alb-violeţii ar putea ajunge într-o situaţie dezastruoasă, echivalentă cu falimentul.

Marian Iancu a anunţat deja că nu va mai finanţa echipa de pe Bega, nemulţumit fiind de tratatmentul de care are parte. El acuză oficialităţile locale de lipsă de implicare la echipă şi spune că Poli este foarte aproape de o dezafiliere. „Sunt frustrat când văd pe ce stadioane se joacă în Bucureşti, Cluj sau Ploieşti. Timişoara îşi bate joc de mine, investitorul care i-a scos în prim-planul fotbalului european. M-am săturat de minciunile şi de păcălelile autorităţilor locale. Am investit peste două milioane de euro în stadion când am venit la Poli.

Nu mai bag bani la Timişoara! Le-am spus suporterilor că din vară voi renunţa şi nu voi mai investi la Poli. Din momentul acesta BkP nu mai este la Timişoara, iar eu nu mai sunt persoană publică“.

Rămâne de văzut dacă cei de la Timişoara ăşi vor rezolva probleme şi dacă vor fi capabili să se prezinte în faţa Stelei, mai ales că vor juca pe propriul teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite