Steaua, cea mai bine clasată echipă din România în topul IFFHS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Steaua Bucureşti a urcat o poziţie şi se află pe locul 46, cu 166 de puncte, în clasamentul pe luna iunie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi continuă să rămână formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

CFR Cluj a coborât patru locuri şi se află pe poziţia 79, cu 131,5 de puncte, în timp ce echipa FC Vaslui a coborât de pe 90 pe 95, cu 120 de puncte, la egalitate cu formaţiile AJ Auxerre (Franţa) şi Al-Hilal Omdurman (Sudan).

Unirea Urziceni a urcat două locuri şi ocupă poziţia 106, cu 114 puncte, la egalitate cu echipele Vitoria Bahia (Brazilia) şi River Plate Montevideo (Uruguay).

Formaţia Dinamo Bucureşti a urcat o poziţie şi se află pe locul 113, cu 112 puncte, la egalitate cu formaţiile Paris Saint-Germain (Franţa), Toulouse (Franţa) şi FC Santos (Brazilia).

FC Timişoara a urcat trei locuri şi se află pe poziţia 123, cu 108 puncte.

Formaţia FC Braşov a coborât de pe 301 pe 317, cu 67 de puncte, la egalitate cu echipele Hajduk Split (Croaţia), Piunik Erevan (Armenia), Al Wahda Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), Amkar Perm (Rusia), ZANACO FC Lusaka (Zambia) şi FC Caracas (Venezuela).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite