Steaua, apărare din chibrituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tătăruşanu
Tătăruşanu

Steaua a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte pregătirea returului. Amicalul de ieri, contra cecenilor de la Terek Groznîi, i-a mai ridicat nişte probleme antrenorului Mihai Stoichiţă, care din nou s-a comportat pe margine ca un leu în cuşcă. „Bicfalvi, la ce pui mă, băiatule, mâna pe el.

Nu mai pune mâna pe el, stai în faţa lui. Bă, eu îţi zic ţie ceva şi tu faci penalty?! Incredibil", a răbufnit „Lippi" în momentul în care ruşii au deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri prin Lahiyalov. Şi, într-adevăr, tehnicianul are toate motivele să fie nemulţumit. Apărarea Stelei provoacă zâmbete printre puţinii spectatori prezenţi la meciuri şi dureri de cap pentru Stoichiţă. Mai mult, Toja şi Bicfalvi par să înoate la mijlocul terenului, iar Tătăruşanu a pecetluit scorul final, încasând din nou un gol penibil.

Cât priveşte noile achiziţii, Parpas, Jelev sau Arman Karamyan, acestea se afundă în mediocritate, neavând niciun element prin care să iasă în evidenţă.

Singura plombă nimerită poartă totuşi numele de Karamyan. Artiom. Fratele mai celebru din familia armeană a fost singurul care a mai arătat ceva, driblând, alergând şi recuperând mai multe baloane decât restul echipei la un loc. În fapt, Artiom a fost singura consoloare dintr-o înfrângere egală cu un duş rece.

0-2

Steaua: Zapata- Golanski, Baciu, Jelev, P. Marin (cpt.) - Nicoliţă, Bicfalvi, Toja, Arm. Karamyan - Tănase, Surdu 

A doua repriză: Tătăruşanu - Parpas, Baciu, Tudose, P. Marin - Szekely, Pleşan, O. Petre, Art. Karamyan – Stancu, Kapetanos Antrenor: Mihai Stoichiţă

Terek Groznîi

Au marcat: Lahiyalov 33 (pen.), Georgiev 78

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite