Steaua - Zestafoni, scor 0-0. "Cel mai slab meci al Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikolici
Nikolici

Echipa lui Reghecampf joacă împotriva campioaniei Georgiei de la ora 19.00

Steaua joacă de la ora 19.00 cu Zestafoni, meci transmis în direct de adevarul.ro și Transilvania Look.

După eșecul din amicalul cu Red Bull Salzburg, Laurențiu Reghecampf a anunțat că va modifica total echipa.

Formația Stelei este: Stanca - Georgievski, Gardoș, Martinovici, Pârvulescu  - Pintilii, T. Bălan - Năstăsie, F. Costea, M. Costea - Nikolici

În prima repriză, Florin Costea a ratat două ocazii mari, fiind servit de fiecare dată de Nikolici. Scorul pauzei este 0-0. După pauză au mai intrat Rocha, Latovlevici, Tănase, Chipciu. Pe parcursul reprizei secunde au fost folosiți și tinerii Roșu și Pușcaș. Rocha a ratat o ocazie în minutul 55, șutul său cu pământul fiind respins de portar. Tănase a mai avut un șut pe lângă și cam atât, meciul s-a încheiat 0-0. "A fost de departe cel mai slab joc al Stelei din Austria", au spus comentatorii Transilvania Look.

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica au refuzat să dea declarații după meci. Nici jucătorii nu au vrut să vorbească.

Dinamo, încă un eșec

Într-un alt meci amical, Dinamo a pierdut în fața azerilor de la Neftci Baku, scor 0-2, ultimul gol fiind marcat de Julius Wobay, fostul jucător al Craiovei. Dinamo, care e fără victorie în meciurile de verificare, a început meciul în formula: Bălgrădean - Rus, Grigore, Luchin, Pulhac - Issa Ba, C. Munteanu, Boubacar - Dănciulescu, Niculae, Alexe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite