UPDATE Steaua - Torpedo Kutiasi 1-1. Gol Rusescu, Rocha a ratat cu seninătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmăreşte meciul Stelei, în direct pe www.adevarul.ro, de la ora 19.30.

UPDATE În această partidă au fost folosiți și jucătorii transferați în această vară. Adus cu surle și trâmbițe, Rocha s-a zbătut în prima parte a meciului, însă a tratat cu superficialitate ocaziile de gol de care a beneficiat, fie șutând peste poartă, fie fiind blocat de adversari.

Un plus de siguranță au adus Pintilii, care a acoperit bine zona de mijloc, dar și Filip, folosit în centrul apărării, alături de Martinovici. Atât ei, cât și Dumitraș nu au reușit să se sincronizeze cu ai lor colegi, fiind vizibil faptul că timpul de când se pregătresc la Steaua a fost prea scurt.
Unicul gol al roș-albaștrilor a fost înscris de Raul Rusescu, printr-un șlut de la circa 30 de metri. Georgienii au egalat în minutul 58, prin Goțiridze.

Steaua a început meciul cu următorul 11: Stanca- Dumitraş, Martinovici, Filip, Lupu - Năstăsie, Bălan, Pintilii, Pârvulescu - Rusescu, Rocha.
După pauză au jucat următorii: Cojocaru - Roşu, Dumitraş, Filip, Lupu - Năstăsie, Bălan, Puskas, Mihai Costea - Florin Costea, Nikolici.

Steaua joacă împotriva echipei Torpedo Kutaisi în primul amical al verii. Laurenţiu Reghecampf va debuta şi el pe banca Stelei, într-un meci în care nu-i va avea la dispoziţie pe Tătăruşanu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici, Tănase, Bourceanu şi Chipciu (învoiţi după meciurile naţionalei), în vreme ce Prepeliţă, Machado şi Matei sunt accidentaţi.


meci

Echipa Stelei:Stanca - Dumitraş, Martinovici, Lupu, Pîrvulescu - Filip, Pintilii - Bălan, Rusescu, Năstăsie - Rocha

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir crede că Laurenţiu Reghecampf nu va sta trei ani pe banca Stelei, aşa cum i-a promis Gigi Becali.
"Gigi Becali nu o să aibă răbdare cu Reghecampf trei ani. O să-l apuce însă paltonul pe Reghecampf, pentru că a făcut echipă bună şi o să aibă rezultate. Dar dacă îl supără într-o noapte pe Gigi Becali, dimineaţă îşi caută de serviciu", a spus Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite