Gigi mătură cu Tătăruşanu: „Nu-l vindem niciodată, e slab. Mihai Costea, Nikolici, Rocha şi Bălan n-au faţă de Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a pierdut la Bucureşti cu Spartak Trnava, iar portarul stelist şi-a îngropat din nou echipa. Bineînţeles că Gigi Becali a tăvălit aproape juătate de echipă.

Dintre echipele româneşti intrate în competiţiile europene s-a spus despre Steaua că a tras cartea norocoasă atunci când sorţii le-au aşezat-o în faţă pe Spartak Trnava în turul trei preliminar al Ligii Europa. Statutul de mare favorită al echipei bucureştene s-a transformat în scrum după doar din cinci minute ale meciului cu vicecampioana slovacă. S-a întâmplat atunci ca Tătăruşanu să adauge o nouă eroare pe lista sa tradiţională de gafe, portarul stelist respingând în faţă un şut din afara careului. Mingea a ajuns la Mikovici, care a găsit de cuviinţă să mai trimită şi un lob peste Tătăruşanu.

Steliştii s-au pus pe treabă, iar semnele revenirii nu au lipsit. Chipciu s-a pierdut singur cu poarta goală (minutul 36), iar Nikolici a scăpat singur cu portarul advers (minutul 41) , dar s-a încurcat la finalizare. Preţul ratării l-a plătit la pauză, când Reghecampf l-a trimis pe muntenegrean la duşuri şi l-a introdus pe Rocha. Schimbarea nu a produs nimic bun, aşa că antrenorul şi-a scos ambii fundaşi laterali, forţând cu Mihai Costea şi cu Tibi Bălan. N-a mers nici aşa, pentru steliştii au ajuns să se încurce între ei, iar şutul bombă al lui Tănase l-a lovit în spate pe Rusescu.

Atât de tare s-a enervat „Dodel” că s-a ales şi cu un cartonaş roşu, după un clinci cu un adversar.

Gigi Becali a „distrus” jumătate de echipă

Bineînţeles că toată lumea se aştepta ca Gigi Becali să-şi critice jucătorii, iar patronul Stelei nnu ne-a dezamăgit. „Mihai Costea n-are ce căuta, e terminat, lui Tibi Bălan îi era lene să alerge. Nikolici şi Rocha nu sunt atacanţii de care are Steaua nevoie. Nu suntem o echipă mare, pentru că oricât ghinion am avut, trebuia să dăm gol. Lui Mihai Costea îi trebuie ceas deşteptător pe teren, pentru că el doarme. Degeaba zice Reghecampf de Rocha că e bun, că nu e”, a afirmat Becali.

Gigi despre Tătăruşanu: „Degeaba l-am forţat pe Tătăruşanu ca să-l vindem. El greşeşte mereu, mereu, mereu, e slab, iar Dumnezeu ne-a pedepsit pentru că n-am fost drepţi cu Stanca. El trebuie să fie titular pentru că pe Tătătruşanu nu o să-l vindem niciodată. Şi la meciul cu Trnava au fost impresari, dar dacă el scapă mingea în faţă, cine să-l mai ia?”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite