Stoichiţă a fost sigur de victorie cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după victoria cu FC Vaslui, scor 2-1, obţinută în ultimult minut, că formaţia din Ghencea merita să se impună deoarece a dominat clar jocul şi a crezut în victorie chiar şi atunci când adversarul conducea pe tabelă.

"Am avut mai multe ocazii şi o posesie mai bună, dar ştiam că vom câştiga. Le-am şi spus jucătorilor la pauză că vom câştiga, să nu aibă dubii şi să se concentreze până la final. Vasluiul este o echipă ofensivă, aşa cum îmi place şi mie. Echipa noastră a stat bine, are putere, şi mă bucur că ne-am impus într-un meci important", a afirmat Stoichiţă.


Stoichiţă a explicat de ce a făcut gestul de a închide gura spre spectatorii de la tribuna I, din spatele băncii de rezerve a Stelei. "Nu ştiu unde va duce această stare de tensiune, deşi nu cred că meritam să fim apostrofaţi. Mă bucur că o mare parte dintre fani şi-a întors apoi faţa către noi după golul lui Kapetanos. Gestul de la final, când le-am făcut semn să tacă, a fost doar pentru vreo 20 de inşi, care mă înjură tot timpul, poate au unele interese. Mă bucur însă că Lăcătuş este apreciat şi lăudat, e un prieten, el e vulturul de pe emblema Stelei", a mai afirmat tehncianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite