Steaua, Rapid şi CFR Cluj, în direct pe adevarul.ro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milisalvjevici (nr. 7), Sabău, Renan Silva şi George Copos, la conferinţa Rapidului
Milisalvjevici (nr. 7), Sabău, Renan Silva şi George Copos, la conferinţa Rapidului

Nu mai puţin de 15 meciuri de pregătire ale celor trei echipe vor putea fi urmărite în direct pe Transilvania Look şi pe www.adevarul.ro începând de mâine. Steaua intră prima în scenă

Cum arată Steaua lui Reghecampf? Cum se descurcă noile achiziţii ale campionilor de la CFR Cluj? Poate să iasă Rapidul la lumină cu Sabău antrenor şi mijlocaşul brazilian Renan Silva? Echipele româneşti pregătesc noul sezon în Austria, iar partidele amicale disputate de Steaua, Rapid şi CFR Cluj sunt în direct pe www.adevarul.ro şi pe Transilvania Look!

Programul transmisiunilor live începe mâine, de la ora 19.30, cu partida dintre Steaua şi Torpedo Kutaiasi, echipă ce a terminat pe locul 3 în Georgia. Este primul meci al lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei, dar şi prima partidă în care vor putea fi văzuţi noii jucători ai echipei roş-albastre, Adi Rocha, Pintilii sau Dumitraş.

Noul Rapid s-a prezentat ieri

Joi va juca şi Rapidul, echipă care şi-a prezentat ieri formula în care va ataca noul sezon, cu Ioan Sabău antrenor, plus jucătorii Octavian Abrudan (fundaş, adus de la Universitatea Cluj), Nemanja Milisalvjevici (mijlocaş stânga, ultima oară la Vaslui) şi Renan Silva (mijlocaş ofensiv, venit din campionatul Braziliei). În plus, George Copos a anunţat că s-a ajuns la un acord de prelungire a contractelor lui Ştefan Grigorie şi Glauber Berti. „Vom mai aduce doi jucători pentru a completa lotul, printre care un atacant central brazilian", s-a lăudat George Copos. Cel vizat este un alt fotbalist „şcolit" la Flamengo, Paulo Sergio, vârf de 22 de ani.

„Îmi face o deosebită plăcere să mă întorc la Rapid, clubul unde am câştigat două titluri şi de unde m-am retras din activitatea de jucător. Am fost respectat şi iubit aici şi de aceea cred că este o datorie a mea să întorc acest respect faţă de Rapid. Există un public minunat la Rapid, sper să ne ajute şi în sezonul următor", a spus Ioan Sabău.

„Renan ne-a fost recomandat de oameni de încredere. Directorul sportiv ne-a vorbit foarte frumos de el, la fel şi alţi oameni, apoi l-am văzut şi pe DVD. Acum aş mai avea nevoie de un atacant central. Bineînţeles, dacă se va mai reuşi aducerea unor jucători pentru a dubla anumite posturi ar fi foarte bine, dar important este atacantul", a mai afirmat „Moţul".

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite