Steaua – CFR, 2-2 / Becali: "Nu mai sperăm la titlu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stancu (stânga) a marcat de două ori, dar a irosit pe final două ocazii mari care puteau aduce trei puncte Stelei
Bogdan Stancu (stânga) a marcat de două ori, dar a irosit pe final două ocazii mari care puteau aduce trei puncte Stelei

Steaua nu a reuşit să se impună, remizând 2-2 pe propriul teren cu CFR Cluj. Trupa lui Lăcătuş a avut meciul în mână, dar Stancu, chiar dacă a reuşit dubla, nu a reuşit să profite şi să înscrie în repriza a doua. Pe final, Peralta le-a dat lovitura de graţie steliştilor, restabilind egalitatea. 

Becali a anunţat că Steaua nu se mai bate la titlu, fiind acum interesată de poziţia secundă, pentru că echipa sa e la 10 puncte de liderul Oţelul.

"În viaţă dacă nu ai noroc poţi să te dai de 100 de ori peste cap. Puteam să facem 3-1, chiar 4-1, dar Stancu dacă n-a reuşit să înscrie n-am ce să-i fac. Jucătorii au muncit au jucat, dar CFR a avut două ocazii şi a dat două goluri. Pe final totuşi mai puteau înscrie o dată. E vorba de ghinion. Nu mai sperăm la titlu, suntem obligaţi să jucăm la locul doi, poate avem noroc la tragerea la sorţi.

image

Postul lui Lăcătuş nu e în pericol, pentru că nu joacă el, ci fotbaliştii, care nu au fost în stare să înscrie din faze clare de gol", a zis Gigi Becali.

Helmth Duckadam era supărat după meci: "Am pierdut două puncte, acest egal nu ne mulţumeşte! Am avut pe final două ocazii de gol. Tătăruşanu a greşit la primul gol. Pentru noi urmează acum meciul cu Liverpol şi să avem un rezultat care să mulţumească. Mai sperăm la campionat, dar totul depinde de următoarele două meciuri, cu Universitatea Cluj şi cu Craiova. În retur, orice echipă care prinde patru jocuri bune poate să urce imediat. Lui Stancu nu avem ce să-i reproşăm, dar mai putea să mai dea un gol, ar fi fost perfect pentru el. Băieţi merită până la urma urmei felicitări"

Marius Lăcătuş ştie că Steaua nu mai are voie să facă paşi greşiţi în Liga Europa

Lăcătuş: "Ne-am bătut joc de ocazii". Antrenorul Stelei a evitat să critice direct jucătorii, dar spune că aceştia au tratat lejer faza de finalizare. "Am făcut un joc bun, consistent, am revenit de la 0-1, am condus, dacă la una din situaţiile clare ne desprindeam, probabil cele trei puncte rămâneau în Ghencea. Mă nemulţumeşte rezultatul, dar jucătorii s-au implicat, au depus efort. Fotbalut câteodată e nedrept. Dacă-ţi baţi joc cu atâta seninătate de ocaziile pe care le ai, la final ai de suferit", a zis Lăcătuş.

Galamaz: "Stancu trebuia să marcheze şi câştigam!" "Dacă înscria Bogdan Stancu la 2-1 se încheia meciul şi câştigam. Poate chiar mai reuşeam să marcăm. Pe final am făcut greşeli mari şi ne-au pedepsit. Nu cred că am ieşit din lupta la titlu, mai sperăm", a spus Galamaz la Digisport Special. Galamaz nu va evolua runda următoare cu U Cluj, deoarece a primit galben şi este suspendat.

Vezi aici filmul meciului 

Partida s-a încheiat! 

Min. 88 - Traore ratează incredibil. Singur cu Tătăruşanu nu reuşeşte de două ori să înscrie! 

Min. 85 - Schimbare la CFR, iese Peralta, intra Emil Dică

Min. 84 - Schimbare la Steaua, iese Stancu, intră Bilaşco

Min. 82 - 2-2 GOOOL CFR Peralta egalează, la prima ocazie importantă a CFR-ului din a doua repriză!

Min. 80 - Altă ratare incredibilă a lui Stancu, care nu reuşeşte din patru metri să trimită în poartă!

Min. 75 - Traore primeşte galben. 

Min. 72 - Galamaz primeşte cartonaş galben şi nu joacă runda viitoare, cu Universitatea Cluj. 

Min. 71 - Schimbare la CFR Cluj: Hora este înlocuit cu E. Kone. 

Min. 70 - Schimbare la Steaua, Surdu - accidentat - părăseşte terenul, în locul lui intră Marinescu. 

Min. 68 - Gardoş primeşte cartonaş galben. 

Min. 65 - Schimbare la CFR, iese Bjelanovici, intra Bastos. 

Min. 64 - Peralta primeşte cartonaş galben 

Min. 59 - Steliştii se joacă de-a ratările. Surdu şi Kapetanos nu au reuşit să ducă scorul la 3-1! 

Min. 55 - Latovlevici i-a pasat inspirat lui Stancu, pe care l-a lăsat liber cu Nuno Claro. Stelistul a şutat însă din prima, exact în portarul CFR-ului. 

Min. 50 - 2-1 GOOLLL Stancu înscrie fără probleme şi reuşeşte "dubla"

Meciul s-a reluat

Prima repriză a luat sfârşit 

Min. 43 - Nervi între Stancu şi Surdu, după ce ultimul i-a furat mingea în careul CFR-ului şi a tras la poartă. Stancu i-a reproşat acest lucru, mai ales că Surdu nu a înscris. 

Min. 35 - Culio prinde un şut de excepţie din margine careului, care îl întinde serios pe Tătăruşanu, dar trece pe lângă poartă. 

Min. 31 - Traore prinde un şut bun din interiorul careului, dar Tătăruşanu respinge fără probleme. 

Min. 26 - 1-1 GOOOL STEAUA Stancu înscrie din penalty !

Min. 25 - PENALTY CLAR PENTRU STEAUA. Nuno Claro îl faultează pe Kapetanos. Portarul CFR-ului primeşte cartonaş galben. 

Min. 24 - Edimar primeşte galben după un fault la Gardoş. 

Min. 20 - Steaua ratează o ocazie incredibilă. Latovlevici trimite un şut spre poarta clujenilor, iar Tănase deviază şi-l plăcăleşte pe Nuno Claro. Balonul a trecut foarte aproape de poartă. 

Min. 14 - Steaua încearcă să revină în joc, dar fără efet la finalizare. Bonfim trimite în careu, dar fundaşii CFR-ului sunt atenţi şi resping. 

Min. 9 - GOLLLL CFR -  Hora centrează bine în centrul careului, iar Culio trimite cu calm pentru 1-0! 

Min. 6 - Traore centrează de pe dreapta, prea puternic, mingea depăşeste careul. Steaua şi CFR luptă la centrul terenului, fără ocazii serioase de poartă. 

Partida a început!

STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Geraldo, Galamaz, Latovlevici - Gardoş, Brandan - Surdu, Stancu, Tănase - Kapetanos
Rezerve: C. Lungu, Abrudan, L. Marinescu, C. Matei, Onofraş, Bilaşco, Martinovici

CFR CLUJ: Nuno Claro - Panin, Cadu, Rada, Edimar - Hora, Kivuvu, Peralta, Culio - Bjelanovici, Traore
Rezerve: Stăncioiu, Piccolo, Tony, E. Dică, E. Kone, Bud, Bastos

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite