Iovov nu mai vine la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iovov a refuzat oferta lui Gigi Becali
Iovov a refuzat oferta lui Gigi Becali

Atacantul bulgar Hristo Iovov, dorit de Steaua pentru un transfer, a ajuns, marţi seară, în cantonamentul echipei Levski, de la Kavarna, el sosind mai târziu sub comanda lui Georgi Ivanov din cauza unor probleme medicale, informează site-ul oficial al grupării sofiote.

Sursa citată menţionează că, de miercuri, Hristo Iovov va intra în programul normal de antrenament al echipei Levski Sofia.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, că Hristo Iovov nu vrea să accepte contractul propus de clubul din Bulevardul Ghencea,
de şase luni cu opţiune pentru încă un an. "Contractul lui Iovov e de un an şi jumătate, dar el nu acceptă pentru că nu vrea contract pe şase luni cu opţiune pe un an. Am zis că facem pe şase luni iar apoi opţiunea e a noastră, dar el vrea un an şi jumătate direct. De ce să-l iau pe un an şi
jumătate, poate nu e de Steaua, ce facem, ţinem jucatori aşa? Într-un an jumătate nu vor mai exista jucători care să stea să taie frunza la câini,vom face o mare curaţenie. Garanteaza Stoichiţă şase luni, dupa aia vedem. Asta e strategia, şase luni, 10.000 pe lună, vii dacă ai încredere în tine. Meriţi, facem contract mai departe", a spus Becali la Sport.ro.

Gigi Becali a declarat, luni, că transferul atacantului bulgar Hristo Iovov este ca şi perfectat. Hristo Iovov, 32 de ani, este un atacant, internaţional bulgar, legitimat în prezent la formaţia Levski Sofia. El a mai evoluat la formaţiile TSV Munchen 1860, Lokomotiv Sofia, Litex Loveci, FC Liaoning, Aris Limassol şi Apollon Limassol.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite