Steaua, locul 124 în IFFHS, cel mai bine clasată echipă din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Echipa Steaua Bucureşti a urcat două poziţii şi ocupă locul 124, cu 115,5 puncte, în clasamentul pe luna ianuarie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

Steaua se află la egalitate cu echipa peruană Club Juan Aurich de Chiclayo.

Următoarea echipă din România din topul IFFHS este Dinamo Bucureşti, care a urcat o poziţie şi se află pe locul 139, cu 109,5 puncte.

Formaţia CFR Cluj a urcat două locuri, de pe 142 pe 140, cu 108,5 puncte.

Echipa FC Timişoara a urcat patru locuri şi se află pe poziţia 183, cu 93,5 puncte, la egalitate cu formaţia americană Columbus Crew.

Echipa FC Vaslui a urcat patru poziţii şi se află pe pe locul 228, cu 83 puncte, la egalitate cu Anorthosis Famagusta (Cipru), Flora Tallínn (Estonia), IF Elfsborg (Suedia) şi Dniapro Mahiliou (Belarus).

Formaţia Astra Ploieşti a urcat de pe locul 307 pe 302, cu 71,5 puncte, la egalitate cu polonezii de Ruch Chorzow.

Echipa Oţelul Galaţi a urcat de pe 311 pe 307, cu 70,5 puncte, la egalitate cu Banik Ostrava (Cehia), Heart of Midlothian (Scoţia), Audax Italiano (Chile) şi Persipura Jayapura (Indonesia).

Formaţia Unirea Urziceni a ajuns de pe 314 pe 312, cu 70 de puncte, la egalitate cu Bologna (Italia), Real Zaragoza (Spania), Arsenal Kiev (Ucraina), Spartak Zlatibor Subotica (Serbia), Colon de Santa Fe (Argentina) OGC Nice (Franţa) şi Etoile FC (Singapore).

Rapid Bucureşti ocupă locul 324 (332 în decembrie), cu 68 de puncte, la egalitate cu Feyenoord Rotterdam (Olanda), Eintracht Frankfurt (Germania), Cliftonville FC Belfast (Irlanda de Nord), Apollon FC Lemesos (Cipru), FC Lausanne (Elveţia), Hannover '96 (Germania), Genoa (Italia) şi Maccabi Haifa (Israel).

Formaţia Gloria Bistriţa se află pe poziţia 334, urcare de trei locuri, cu 67 de puncte.

Echipa FC Braşov a coborât o poziţie şi se află pe locul 389, cu 61 de puncte, la egalitate cu formaţiile SK Tirana (Albania) şi Torpedo Jodzina (Belarus).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite