Steaua - FC Braşov, scor 1-0, în Liga I. Golul a fost marcat dintr-un penalty inexistent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură TV (Mihai Costea)
Captură TV (Mihai Costea)

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care unicul gol a fost înscris din penalti şi tehnicianul oaspeţilor, Marius Şumudică, a vrut să îşi scoată jucătorii de pe teren.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Raul Rusescu, în minutul 44, din penalti.

În minutul 42, Feigueiras l-a blocat pe Mihai Costea la marginea careului de 16 metri, iar arbitrul asistent Cristian Nica i-a indicat centralului Deaconu să dicteze penalti. Rusescu a transformat şutând în dreapta lui Felgueiras, care a plonjat în partea opusă.

Înainte de transformarea penaltiului, Mihai Costea îşi aranjase mingea pentru a executa şi a avut un schimb de replici cu Raul Rusescu. Până a urmă, la insistenţele antrenorului Ilie Stan, Rusescu a fost desemnat să execute. Mihai Costea a fost foarte nervos după ce Steaua a înscris, el a continuat să vocifereze şi a fost schimbat la pauză de Ilie Stan.

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu, Brandan - M. Costea (Nikolici '46), Rusescu, Fl. Costea (Bălan '66, Roşu '73). Antrenor: Ilie Stan.

FC Braşov: Felgueiras - Raul Ciupe, Machado, Cr. Munteanu, Di Stefano (Ionescu '73) - Viveiros, Paez (Buga '46), Madeira, Chipciu - Moutinho (Hadnagy '73), Cristescu. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Bicfalvi '35 / Machado '26, Distefano '71

Arbitri: Alexandru Deaconu - Cristian Nica, Florin Păunescu - Florin Constantin

Observatori: Cornel Sorescu, Claudiu Popa

La meci au asistat aproximativ 10.230 de spectatori, între care şi 30 de fani braşoveni.

Tehnicianul Marius Şumudică a vrut să scoată echipa de pe teren în minutul 81, când a fost trimis în tribună de Deaconu. El a refuzat iniţial să părăsească terenul şi şi-a chemat jucătorii la margine, însă până la urmă a fost convins să plece şi a urmărit restul jocului din tunelul ce duce spre vestiare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite