Steaua - Concordia Chiajna, scor 1-4, într-un meci amical disputat în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 4-1 (2-1), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Golurile învingătorilor au fost marcate de V. Munteanu '12, Dos Santos '28 şi Rocha '56, '57. Pentru Steaua a înscris Martinovici, în minutul 35. Arbitrul partidei a acordat un penalti pentru Concordia Chiajna în minutul 52, dar Stanca a apărat lovitura executată de Viorel Dinu. În minutul 63, de la Steaua a fost eliminat Lupu.

Steaua a început jocul în următoarea formulă: Stanca - Dănănae, Martinovici, Iliev, Lupu - Bălan, Răduţ, Bourceanu, Roşu - Machado, M. Costea. Au mai jucat: Rusescu, Ciuculescu, Bicfalvi.

Concordia a avut următorul "11" de start: Kolev - Bratu, Mamele, Haubert, Filip - Popa, Petrovici, Vlad Munteanu - Ilie Iordache, Dos Santos, Mihalcea. Au mai jucat, între alţii: Muzac, Chiţu, Rocha, Pană, R. Iancu, G. Iancu.

Pe de altă parte, potrivit prosport.ro mijlocaşul stelist Alexandru Chipciu va rata meciul tur cu Twente Enschede, din 16-imile Ligii Europa, acesta suferind o fractură musculară şi fiind indisponibil cel puţin două săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite