UPDATE Stancu, vândut pe 6.000.000 de euro la Galata! "Motanul" a ajuns la Istanbul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cedarea atacantului va fi oficializată astăzi, pentru o sumă record.

UPDATE: Bogdan Stancu a ajuns la Istanbul, de unde a fost preluat de o maşină a clubului Galatasaray, informează turcii de la Fanatik.

UPDATE: Geraldo regretă plecarea colegului său, despre care spune că valora mai mult. VEZI AICI TOT CE A SPUS PORTUGHEZUL

UPDATE: Stancu îşi ia "la revedere" de la colegii săi în aceste momente şi se pregăteşte de plecarea spre Istanbul, conform prosport.

UPDATE:Conform informaţiilor trimise de reporterii Gazetei Sporturilor din Antalya, Bogdan Stancu va primi din partea grupării turce 1 milion de euro pe an, faţă de 120.000 de euro cât primea pînă acum la Steaua.

UPDATE: Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lăsat să se înţeleagă că transferul atacantului Bogdan Stancu la gruparea Galatasaray Istanbul este perfectat, urmând a fi anunţat oficial în câteva ore de către reprezentanţi ai clubului turc într-o conferinţă de presă.

"Nu vă pot spune nimic acum, veţi afla în câteva ore din conferinţa de presă pe care o va avea Galatasaray. Este un club cotat la bursă şi asta e pretenţia lor. Giovanni (n.r. - Ioan Becali) va pleca acum cu un avion privat la Istanbul şi cred că am spus destule. Am convenit să nu spun mai multe. Partea mea e de trei milioane şi jumătate, mai puţin nu accept. Acum nu ştiu, să vedem", a declarat Becali la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Oficialul stelist a precizat faptul că atacantul brazilian de la Gloria Bistriţa, Junior Moraes, se află în atenţia clubului din Bulevardul Ghencea. "Dacă aş spune ce atacant vine la Steaua înseamnă că aş spune şi de transfer. Oricum venea un atacant la Steaua. Moraes a fost de actualitate tot timpul nu doar acum că pleacă Giovanni la Istanbul", a mai spus Becali.

Steaua este pe punctul de a da lovitura pe piaţa transferurilor. Bogdan Stancu este pe punctul de a ajunge la Galatasaray în schimbul a 6 milioane de euro. Gigi Becali a venit, aseară, de la Strasbourg pentru a negoica transferul atacantului, iar mutarea ar trebui să fie oficializată astăzi.

image

"N-am vrut să-l vând pe Bogdan, dar o să-l ajutăm pe naşul, pe Gică!", a explicat Gigi Becali în Prosport.

Iniţial, turcii l-au vrut pe Ciprian Marica, dar Stuttgart a solicitat 10 milioane de euro în schimbul acestuia, astfel că Hagi s-a reorientat către Bogdan Stancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite