Daniel Stanciu: "Sunt sigur că vom avea un stadion plin la meciul cu Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul sportiv al FC Timişoara, Daniel Stanciu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este convins că stadionul va fi plin la meciul de pe teren propriu cu Steaua, din etapa a XXIII-a a Ligii I.

"Sunt sigur că vom avea un stadion plin la meciul cu Steaua. Vom pune în vânzare biletele miercuri dimineaţă, preţul şi modul de distribuire va fi anunţat luni. Tot atunci vom anunţa şi modul cum se va face accesul în stadion, pentru că am avut ceva probleme la meciul cu Craiova. Facem apel la spectatori să cumpere bilete din timp şi să vină devreme la stadion. Din păcate, acesta este sistemul la ora actuală, se aglomerează uşor. La meciul cu Craiova s-au vândut bilete până la pauză", a spus Daniel Stanciu.

Stanciu s-a declarat încântat de faptul că meciurile amicale ale FC Timişoara şi Steaua în Republica Moldova stârnesc interes mare la Chişinău. FC Timişoara va întâlni, duminică, echipa Zimbru Chişinău într-un meci amical "Am o relaţie foarte bună cu cei de la Zimbru de mai mulţi ani. Ne-au invitat în luna ianuarie, iar acum o lună şi ceva s-au stabilit datele exacte ale partidei. Cei de la Zimbru ne-au asigurat cazarea şi masa, iar transportul a fost plătit in drepturile de televizare. Biletele am înţeles că s-au vândut foarte bine, la pachet cu meciul Stelei cu Dacia Chişinău. Va fi un lot de 18-19 jucători, vom pleca mâine. A fost o săptămână în care am încercat să ne detaşăm puţin de meciul important care urmează. E greu să avem trei titulari în meciul cu Bosnia, dar asta contează mai puţin", a precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite