Stanciu: "Rapid porneşte cu prima şansă, nu putem alinia un prim 11 ideal!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Poli Timişoara, Duşan Uhrin jr, a prefaţat meciul pe care echipa sa urmează să-l dispute contra celor de la Rapid. Tehnicianul a precizat că nu s-a hotărât asupra primului 11 pe care-l va trimite în teren, pentru că Rapidul este un adversar de o factură diferită decât Pandurii Târgu-Jiu. Uhrin a mai spus că Liga 1 este peste campionatul Cehiei, echipele fiind mult mai echilibrate în România.

"Pe noi ne aşteaptă un meci greu. Rapid a avut multe ocazii cu Brăneşti, chiar dacă au remizat, iar împotriva Craiovei au jucat foarte bine. Noi vom juca într-un stil diferit faţă de meciul cu Pandurii. Trebuie să fim responsabili, să avem încredere că putem obţine un rezultat bun, ne dorim să câştigăm, dar iarăşi vom avea o formaţie uşor schimbată. Ne-am obişnuit să schimbăm echipa de la meci la meci. Nu jucăm ca să ţinem mingea, ci ca să ne creăm ocazii. Trebuie să tragem învăţămintele necesare, în meciul cu Pandurii am făcut două greşeli triviale. Totuşi, am avut de două ori mai multe ocazii decât Pandurii. Trebuie să nu mai facem greşeli în apărare şi să fructificăm ocaziile.Trebuie să mă hotărăsc cu ce tactică voi aborda acest meci, nu sunt total hotărât cu ce prim unsprezece voi începe ", a conchis tehnicianul, conform prosport.

Uhrin a spus că singurul meci uşor al Timişoarei a fost cel cu Universitatea Craiova, în rest toate fiind foarte dificile.

" Singurul meci cât de cât uşor a fost cu Craiova, restul toate au fost foarte foarte grele. E important că jucătorii sunt încrezători că pot marca până în ultimul minut şi norocul nu vine singur. Eu cred că nu există favorită în acset meci. E un derby care va fi greu pentru ambele echipe, singurul lor avantaj e că joacă acasă. După cât de greu am ajuns aici, pe primul loic, ne dorim cu mare ardoare să ne menţinem şi facem tot ce se poate pentru asta. Campionatul este foarte greu, nici nu se compară cu liga din Cehia. Acolo dacă joci cu ultimul loc, ştii din start că baţi cu 3 sau 4 la zero. Aici nu există aşa ceva "

Managerul sportiv al celor de la Timişoara, Daniel Stanciu, a spus că Rapid este favorită în meciul direct, mai ales datorită atmosferei şi lotului giuleştean.

"Important e că am reuşit să adunăm 5 puncte, ne-am fi dorit mai mult. Nu putem alinia un prim 11 ideal, Rapid porneşte cu prima şansă, au cel mai bun lot la ora actuală, atmosfera în Giuleşti e extraordinară. Îmbucurător pentru noi e că în faţa echipelor importante ale campionatului ne-am prezentat mai mult decât onorabil. Magera este suspendat, iar după antrenament vom şti mai bine despre jucătorii pe care ne putem baza. Nu discut despre acest lucru, nu e o strategie, dar preferăm să avem discreţie", a spus oficialul bănăţean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite