Stanciu: "Dintr-o dată, Nikolici a fost descoperit de acelaşi super manager care a cheltuit opt milioane pe achiziţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul sportiv al lui Poli Timişoara îl ironizează pe omologul său de la Steaua, Mihai Stoica, după ce plecarea atacantului Stefan Nikolici la gruparea "roş-albastră" a devenit un subiect important în fotbalul românesc.

"Dintr-o dată, Nikolic e cel mai bun atacant, cel mai bun transfer al Stelei, descoperit de acelaşi super manager care a cheltuit în ultimul an opt milioane pe achiziţii. Nikolic a fost pariul meu. Dacă am fi jucat în preliminariile Champions League, pe Nikolic am fi luat cel puţin 2 milioane. A venit pe un bilet de tramvai la Timişoara şi a plecat pe un milion", a spus Stanciu.

Totuşi patronul stelist, Gigi Becali, anunţase că Nikolici a fost luat de Steaua pe răspunderea sa şi nu a venit la cererea lui Mihai Stoicca. "Meme nu l-a vrut pe Nikolic, dar nici pe Goian nu l-a vrut. Am făcut exact ca atunci, l-am luat pe răspunderea mea, e pariul meu", a spus Becali.

Muntenegreanul Nikolic este ultimul transfer al Stelei. Atacantul a venit împrumut până în vară, în schimbul a 250.000 de euro, iar Steaua are opţiune de cumpărare pentru 1 milion de euro, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite