Stăncioiu îşi suspectează jucătorii că sunt implicaţi în pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul grupării Tricolorul Breaza, Florin Stăncioiu, a declarat, sâmbătă, la finalul meciului pierdut în deplasare cu Farul Constanţa, scor 0-3, că are anumite bănuieli în ceea ce priveşte implicarea anumitor jucători ai săi în pariurile sportive.

"O să iau măsuri drastice în ceea ce priveşte penalty-ul ratat, în acest sens am avut şi o discuţie cu Marinescu. Am şi alte gânduri, mai ales că se tot vorbeşte de pariurile astea, sunt acuzaţii foarte grave, nu e nimic de râs. Dacă e aşa, înseamnă că jucătorii chiar îşi bat joc şi nu au ce să caute pe teren. Probabil jucătorul a vrut ca scorul să rămână 3-0. Din iarnă am de gând să remaniez lotul", a spus Florin Stăncioui la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Farul Constanţa.

În minutul 88, Bogdan Marinescu a obţinut un penalty, pe care tot el l-a executat, dar a ratat în urma unei "scăriţe" care trecut pe lângă poarta apărată de Sardescu.

Totodată, în timpul meciului, o parte a galeriei Farul a afişat un banner adresat lui Gheorghe Butoiu, antrenorul constănţenilor: "Gică, scapă de pariorii din echipă". Reacţia lui Butoiu a fost următoarea: "Am văzut mesajul, dar din câte ştiu, ei pariază pe alte echipe, nu pe Farul. Nu cred că ar fi făcut aşa ceva".

Farul Constanţa a învins, sâmbătă, gruparea Tricolorul Breaza, scor 3-0, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii a II-a, Seria I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite