Stan: „Timişoara o să ajungă în liga a doua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, a făcut o sumedenie de declaraţii „acide" la adresa sa şi a Oţelului, Marius Stan a declanşat, ieri, contraofensiva.

„Cred că jucătorii celor de la Urziceni s-au menajat cam mult în ultima vreme, dar e treaba lor până la urmă. Nu mă aştept ca vreo echipă din Liga I să ne aştepte cu flori. Văd o luptă pentru titlu în doi, nu în trei, între Oţelul şi FC Vaslui. Ar mai putea intra eventual în cursa pentru locul 1 şi echipele din Bucureşti. Timişoara? Să fim serioşi, ei vor evolua de la anul în Liga a II-a.

O să vedeţi că aşa se va întâmpla", a spus directorul general al liderului, lăsând de înţeles că bănăţenii ar avea dificultăţi de a obţine licenţa pentru sezonul 2011-2012. „A fost o victorie meritată, fără drept de apel, dar muncită! Am întâlnit o echipă motivată din toate punctele de vedere...", a spus şi tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu.

Acesta s-a declarat nemulţumit de faptul că gălăţenii vor trebui să întâlnească Gloria Bistriţa în Duminica Paştelui. „Nu este normal ca unii să joace duminică, iar alţii nu. Totuşi, ce pot face eu?! Oricum, nu ne permitem să ne relaxăm. Nu ne va arde de cozonac şi de pască!", a spus fostul internaţional.

Mihalcea: „Suntem o apă şi-un pământ"

De partea cealaltă, atacantul Unirii, Adrian Mihalcea, a oferit declaraţia zilei, referindu-se la partida Steaua - Urziceni, 0-5, în care oaspeţii au aliniat „rezervele": „Probabil că scorul ar fi fost la fel şi cu titularii în Ghencea, cu toţii suntem o apă şi-un pământ". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite