Stan: "Pentru Pandurii sunt vitale aceste puncte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi seară, că punctele din partida cu Pandurii Târgu Jiu sunt vitale pentru adversari, dar a precizat că la fel de importante sunt şi pentru echipa sa în atingerea altui obiectiv.

"Vor juca cum nu se poate mai determinaţi pentru cele trei puncte. Şi pentru ei sunt vitale aceste puncte, sunt angrenaţi în lupta pentru supravieţuire, aşa că au mare nevoie, cum şi noi avem dar pentru un alt obiectiv. Va fi un meci de care pe care", a spus oficialul liderului Ligii I.

Faptul că echipa Pandurii Târgu Jiu este condusă de fostul antrenor al Oţelului, Petre Grigoraş, nu face din partida de vineri una specială în opinia lui Marius Stan. "Ne-am mai întâlnit ca adversari, nu este o premieră. A fost un antrenor cu care am colaborat foarte bine, a lăsat loc de bună ziua aici. Şi până la urmă, nu joacă nici Grigoraş, nici Dorinel, joacă echipele, pentru care punctele sunt la fel de importante", a explicat directorul general.

Echipa Oţelul Galaţi întâlneşte, vineri, de la ora 14.30, la Drobeta Turnu Severin, formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite