Stache reintră în cursa pentru Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri german Lutz Stache l-a contactat pe liderul galeriei Rapid, Gigi Corsicanu, pentru a a-l anunţa că intenţionează să investească la alb-vişinii

"Am fost contactat de domnul Stache, care m-a anunţat că ar vrea sa colaboreze, să facă un parteneriat cu domnul Copos. Ar fi bine să vină cineva cu un capital şi să investească la Rapid. Domnul Stache o să ajungă în ţară pe 17 februarie şi o să avem o întâlnire. O să îl rog să se întâlnească şi cu domnul Dinu Gheorghe, pentru că ar putea să ajungă la un consens. De vândut sunt convins că domnul Copos nu va vinde, 100%.

Suporterul rapidist spune că situaţia actuală din Grant este foarte dificilă şi este de datoria proprietarului să salveze echipa.  "Am făcut un apel la suporteri, am avut mai multe întâlniri şi am încercat să ne detaşăm de reproşurile aduse domnului Copos în urmă cu ceva timp. Ar fi momentul, însă, să facă un efort, pentru că nu putem noi, suporterii, să băgăm bani şi să aducem jucători. Lotul Rapidului are 14 sau 15 jucători, nu avem nici rezerve. Domnul Copos ar trebui să înteleagă că respectăm eforturile pe care le-a făcut, dar nu sunt de ajuns. Dacă nu poate, să se dea la o parte şi să lase pe altcineva" , a conchis Răducanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite