Sportul şi Petrolul suferă împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii celor două echipe s-au blocat reciproc
Jucătorii celor două echipe s-au blocat reciproc

Sportul Studenţesc şi Petrolul Ploieşti sperau fiecare să câştige din meciul direct trei puncte care să le dea aer pentru retur, când se va da lupta finală pentru evitarea retrogradării. Din păcate pentru ambele combatante, a ieşit egal, adică un rezultat care nu le ajută prea mult pe niciuna.

„A fost ofsaid, dar nu-i problemă"

Meciul din Regie a fost însă unul disputat, iar cei aproximativ 2.000 de spectatori, dintre care majoritatea ploieşteni, au avut ce să vadă. Prima a deschis scorul Petrolul, prin Komazec şi se părea că trupa lui Răchită se pregăteşte să ierneze departe de locurile care duc în Liga a II-a. Meciul s-a animat însă în repriza secundă, iar Dobre a egalat în minutul 56, după o fază în care a părut că mingea a intrat de două ori în poartă.

La acest gol egalizator, Valeriu Răchită i-a reproşat asistentului Miclos Nagy că a fost ofsaid la Valentin Lazăr: „A fost ofsaid, dar lasă, nu-i nicio problemă", i-a spus Răchită lui Nagy, după ce antrenorul ploieştenilor a primit un mesaj pe telefon de la un prieten. Pe final, Sportul a atacat în valuri, încercând să înscrie şi golul unei victorii meritate, dar n-a reuşit, Bornescu fiind din nou într-o zi de graţie.  Fluierul lui Augustus Constantin, care a comis o mare eroare iertându-l de un roşu clar, în ultimul minut, pe petrolistul Petrovici, le-a adus oaspeţilor şi caracterizarea din partea fanilor: "Nu meritaţi, nu meritaţi la Petrolul să jucaţi!". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite