Sportul „latră“, „câinii“ merg mai departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo s-a impus cu 1-0 în Regie, dar cei de la Sportul pretind că au avut un gol valabil anulat pe motiv de ofsaid. Reluările TV n-au putut oferi un verdict clar. Roş-albii au debutat cu succes în primul meci oficial al anului. Totuşi, „studenţii“ nu sunt mulţumiţi de rezultat şi spun că golul marcat de Curelea în minutul 12 a fost regulamentar.

Dinamo şi Sportul au oferit ieri o partidă echilibrată, în ciuda diferenţelor de palmares şi obiectiv. Favoriţii au învins în cele din urmă: după o centrare de pe partea stângă, mingea a fost deviată de fundaşi, iar Cătălin Munteanu a reluat de la 16 metri, din voleu, pe sub portarul Niculescu.

Până la această fază, „studenţii" au fost primii care au marcat, însă brigada condusă de Alexandru Deaconu s-a opus. Scăpat la limita ofsaidului, Curelea a marcat, însă reuşita sa a fost anulată de asistentul Eduard Ungureanu pentru un ofsaid la limită. Reluările TV au arătat că vârful din Regie se afla cam pe aceeaşi linie cu Moţi. Vasile Şiman a sărit la gâtul arbitrilor.

„Care e diferenţa dintre Dinamo şi Sportul? Niciuna, diferenţa din clasament este dată de deciziile arbitrilor. Golul nostru a fost valabil, iar Dobre a ajuns la spital după ce a fost lovit. Portarul lor ar fi trebuit sancţionat. Au fost aceste două faze pentru care nu meritam să pierdem", a spus la finalul meciului Şiman. „Dinamo nu şi-a schimbat deloc stilul faţă din tur şi e greu să mai spere la titlu", a încheiat acesta. 

" Mai avem de lucrat la faza de atac, dar o să o rezolvăm şi pe aceasta. În toamnă nu mergea apărarea, dar mergea atacul.  "
Ioan Andone
antrenor Dinamo

" Nu am avut emoţii, speram să joc, dar este greu să rămân titular în continuare, pentru că Ema Dolha are atâta experienţă. "
Cristian Bălgrădean
portar Dinamo

Sportul 0

V. Niculescu - Ciupe, D. Lung, Patriche, Maxim - Ferfelea (Gheorghe 73), Lungu (Cheţan 86), Ghinga, Bălan - Dobre (Truţă 43), Curelea. Antrenor: Florin Tene

Dinamo 1

Băldrăgean - Rubio, Grigore, Moţi, Bordeanu - Torje (Bakaj 74), Kone, Munteanu (Pătraşcu 67), Alexe (V.Munteanu 83) - Ganea, Dănciulescu. Antrenor: Ioan Andone.

A marcat: C. Munteanu 36

Stadion „Regie": 2.000

Arbitru: Alexandru Deaconu

Telex

Leonard Dobre a suferit o comoţie cerebrală.
În minutul 24 al partidei, atacantul Sportului a fost lovit la cap de portarul dinamovist Bălgrădean şi a primit îngrijiri medicale. După un sfert de oră, el s-a resimţit la un alt duel, a fost scos de pe teren, şi înlocuit cu Truţă. Dobre a fost dus la spitalul Universitar, medicii constatând că a suferit o comoţie cerebrală de gradul 0.

Bălgrădean a debutat pentru Dinamo. Portarul Cristian Bălgrădean a jucat ieri primul meci oficial pentru roş-albi, în timp ce Naumovski a fost rezervă. Dolha, titularul de drept, nu este încă apt în totalitate după accidentarea suferită în Antalya. În plus, situaţia sa nu este clară, el nesemnând încă noul contract valabil pentru încă un sezon.

„Studenţii", atacaţi cu bulgări.
Jucătorii Sportului au încasat o serie de bulgări ori de câte ori ajungeau la tuşa de lângă sectorul galeriei roş-albilor. Aceeaşi soartă a avut-o şi portarul Niculescu, după ce s-a făcut schimbul de porţi, dar şi arbitri. Crainicul i-a somat pe fani să se oprească.

Noile transferuri ale „câinilor" au fost rezerve.
Andone a decis ca în echipa de start să nu introducă niciun jucător sosit în această iarnă. Vlad Munteanu, Pătraşcu şi Bakaj au intrat abia în partea a doua a meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite