CFR Cluj – FCM Tg. Mureș 1-0 și Kapetanos & Co. sunt lideri în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj
CFR Cluj

Victorie cu destule emoții pentru CFR Cluj în fața vecinilor din Tg. Mureș. Kapetanos a marcat unicul gol, în minutul 25, însă oaspeții au avut câteva mari ocazii de gol după eliminarea lui Gabi Mureșan, produsă la puțin timp după pauză. Acest succes urcă echipa lui Jorge Costa pe primul loc în Liga I, însă mâine joacă Dinamo, care o poate depăși.

Unicul gol al meciului a fost marcat la un corner (care a fost contestat de oaspeți), de Kapetanos, în minutul 25: a reluat în poartă, din cădere, balonul deviat de Sougou. Grecul a mai amenințat în câteva rânduri poarta adversă, însă a comis și un gest urât lovind cu gheata în gură un adversar căzut la pământ. Pe final de repriză, mureșenii au reușit și ei să înscrie, însă arbitrul Popa a sancționat faultul făcut de Subotici asupra lui Nicoară – atacantul lui FCM reușise apoi să-l dribleze și pe Beto. 

În minutul 47, Gabi Mureșan a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Deși în inferioritate numerică, formația clujeană a mai avut câteva ocazii de gol prin R. Pedro (min. 54) și Kapetanos (56), însă mai apoi s-a văzut dominată. Oamenii lui Marius Lăcătuș puteau egala prin Astafei (min. 64), care a șutat cu stângul, în plasa laterală, Florin Dan (min. 78), care a fost blocat de Peralta, și Ilyes (min. 86), semnalizat într-un ofsaid inexistent pe când se afla cu Beto în față.  

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Nicoară (Panin '85) - Mureşan, Godemeche (Peralta '37)- Sougou, Rui Pedro, Bastos (Vranjes '67) - Kapetanos.

Antrenor: Jorge Costa

FCM Târgu Mureş: Caparco - E. Nicu, Ghionea, Iencsi, Szilagyi - Astafei, Pădureţu (Fl. Dan '60), Ilyes, Bumba (Kiriţă '60) - Celsinho (Ljubojevici '73), Subotici.

Antrenor: Marius Lăcătuş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite