VIDEO „Lecţie“ de fotbal în Steaua - Universitatea Cluj: „Ana are puncte...pentru Laur“.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

Un nou episod din „Prodanca şi Reghe" s-a filmat duminică seară. Nu în intimitatea casei, ci în faţa unor spectatori, care deşi ştiau cum se va termina totul, s-au dus la stadion pentru a vedea un „Reality show" siropos şi scârbos

Ana Marian Prodan poate să plece liniştită de la „U" Cluj. Echipa şi-a atins „obiectivul" după numai trei etape: a cedat trei puncte Stelei.

Într-un meci fără istoric, emoţii şi suspans, echipa lui „Laur" a învins cu 5-1.

Sub privirile unui Gigi Becali care a sărbătorit fiecare reuşită, de parcă Steaua juca împotriva Milanului, Adi Rocha (16 şi 60), Rusescu (62), Tănase (71 pen. şi 83) au punctat pentru un 5-1 „spectaculos". Viorel Dinu (82) a replicat pentru echipa condusă de Prodanca.

"Le-am spus băieţilor că ar fi bine să marcăm cât mai repede şi să nu jucăm gândindu-ne la meciul de joi. Am luat jocul în serios, am marcat goluri foarte frumoase. Ce pot să fac dacă unii vor crede altceva despre acest meci? Oricum, indiferent de rezultat ar fi apărut speculaţii. Nu poate spune nimeni că a fost blat. Pentru mine a fost o situaţie dificilă, Anamaria fiind în conducerea lui U Cluj. Mă mulţumeam cu o victorie la un gol, dar mă bucur că am învins", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fanatik Show, la DigiSport 1.

AICI AI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN STEAUA  - U CLUJ

Gazeta Sporturilor a titrat: "Reality-show" - Replica jenantă a oaspeţilor a facilitat victoria lejeră a roş-albaştrilor. Steaua lui Reghe s-a distrat cu Universitatea soţiei Prodan. Festival de goluri sau meci perfect pentru pariori?", se întreabă cei de la Gazetă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite