VIDEO Rapid, furată de arbitri! Zotta şi Răzvan strigă HOŢII!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Meciurile din Liga I ne oferă foare puţin fotbal şi foarte mult scandal. Rapid - Dinamo n-a făcut o excepţie de la această regulă. La final, preşedintele şi antrenorul giuleştenilor au găsit alibiul perfect pentru neputinţa echipei lor: un penalty neacordat de Ovidiu Haţegan. Dacă oficialii gazdelor au pus tunurile pe arbitraj, în schimb, un alt rapidist a avut un discurs echilibrat.

Un meci slab, o reclamă proastă făcută fotbalului. Această a fost senzaţia generală după Rapid - Dinamo, scor 0-0. Poate şi de aceea, a şocat discursul lui Constantin Zotta şi al lui Răzvan Lucescu după fluierul de final. Cei doi au ignorat jocul de proastă calitate din partea ambelor formaţii şi au bătut monedă pe o singură fază: un penalty refuzat Rapidului în minutul 4.

„Am făcut un meci bun! Am avut multe ocazii de gol. Din păcate, n-a fost seara noastră, deşi am avut multe ocazii de a înscrie", a afirmat Zotta.

Apoi, s-a dezlănţuit: „Există o problemă mare după acest meci: arbitrajul! Lucrurile continuă să fie împotriva Rapidului. Înaintea meciului, în cabina arbitrilor a intrat un membru CCA, domnul Lăzărescu, şi a vorbit cu brigada care a condus derby-ul. Vreau să-l întreb pe preşedintele CCA, domnul Crăciunescu, dacă acest lucru e permis de regulament. Apoi, la pauză, un alt membru important CCA, domnul Huzu, a spus că n-a fost penalty în minutul 4, deşi se impunea, în mod clar, lovitură de la 11 metri la Surdu. Nu înţeleg cum de vicepreşedintele CCA poate susţine contrariul înainte de a se face raportul de joc", a declarat Zotta.

Lucescu jr nu vrea titlul din cauza arbitrajelor!

Răzvan Lucescu a vorbit şi el la superlativ despre un meci slab. „De mult n-a existat un derby în care una dintre echipe să aibă o dominare atât de clară! Am câştigat multe baloane, am ajuns foarte des în careul advers, însă, din păcate, nervozitatea şi precipitarea ne-au împiedicat să marcăm", a fost analiza tactică a tehnicianului giuleştean.

Apoi, la fel ca şi Zotta, Lucescu jr şi-a îndreptat toată atenţia spre arbitraj.

„A fost 11 metri la Surdu. Un penalty în minutul 4 ar fi schimbat tot jocul şi ar fi existat un alt deznodământ. A existat o teamă din partea arbitrului de a da 11 metri în favoarea Rapidului. În aceste condiţii, nici n-am putea să ne batem la titlu. Nu ne mai interesează. De acum, nu mai avem niciun obiectiv", a concluzionat Lucescu jr.

Coman a evitat să dea vina pe Haţegan

Singurul om lucid din tabăra giuleştenilor a fost portarul Dani Coman. Acesta a avut un discurs echilibrat în care a refuzat să dea vina pe centralul Ovidiu Haţegan pentru cele două puncte pierdute.

„Pe teren a existat o singură echipă, însă n-am reuşit să marcăm. E frustrant, mai ales că am atacat 90 de minute şi am avut o posesie superioară. Nu vreau să comentez prestaţia brigăzii care a condus meciul, fiindcă şi ei sunt oameni şi pot greşi", a declarat Coman.

A fost penalty la Surdu! De aceea, eu insist să aducem arbitri străini. Dacă Rapid juca împotriva unei alte echipe, atunci Haţegan ar fi dat penalty. Aşa însă, lui Haţegan i-a fost frică. N-are nimic împotriva Rapidului. Pur şi simplu, s-a speriat.

Gigi Becali finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite