Oare ce IQ are Gigi? „Nu-l cunosc pe Szukala, dar e peste Geraldo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Desen realizat de Vali Ivan
Desen realizat de Vali Ivan

Steaua plânge după cel mai bun fundaş al echipei din sezonul trecut, care tocmai a semnat cu o rivală din Liga I. Află unde a ajuns portughezul şi care a fost reacţia patronului roş-albaştrilor, atunci când a aflat de transfer.

Steaua n-a prelungit contractul lui Geraldo Alves, fiindcă Gigi Becali a decretat că, în acest sezon, cuplul de fundaşi centrali ar trebui să fie format din Chiricheş şi Gardoş.

Motivul? Amândoi sunt tineri şi pot fi vânduţi pe bani mulţi.

Geraldo a semnat cu Petrolul

Între timp, chiar Gigi a recunoscut că Steaua are probleme în centrul defensivei în formula Chiricheş - Gardoş.

Vineri, latifundiarul a primit o altă lovitură, aflând că Geraldo, fundaşul la care el a renunţat, tocmai a semnat cu Petrolul! La Ploieşti, portughezul de 31 de ani va juca în apărare, alături de un alt fost stelist, George Galamaz.

Ce a spus Becali?

Întrebat ce crede despre transferul lui Geraldo la Petrolul, Becali a dat un răspuns fabulos.

„Szukala e peste Geraldo. Bine, eu nu prea îl cunosc pe Szukala, aşa am auzit şi eu", a spus patronul roş-albaştrilor la GSP TV, făcând o comparaţie între noul stoper al Stelei şi fostul fundaş al echipei.

Rednic le mulţumeşte steliştilor

Tehnicianul Petrolului, Mircea Rednic, s-a arătat încântat de faptul că a putut să ia un fotbalist de talia lui Geraldo, liber de contract.

„Nu ştiu cum de Steaua nu l-a păstrat. Eu le mulţumesc steliştilor că i-au dat drumul lui Geraldo. El va acoperi plecarea lui Szukala, fiindcă e unul dintre cei mai buni şi cei mai constanţi jucători care au evoluat în campionatul României", a afirmat „Puriul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite