Gigi a rămas fără palat şi a luat şi o nouă „ţeapă“. Vezi declaraţia halucinantă a lui Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei nu şi-a învăţat lecţia, deşi a pierdut sume uriaşe din cauza unor jucători pe care a dat bani mulţi pentru ca, ulterior, să-i dea gratis. Acum, preşedintele Ligii spune că o nouă achiziţie a roş-albaştrilor are probleme medicale.

Laurenţiu Reghecampf l-a adus cu surle şi trâmbiţe pe Adi Rocha de la Concordia Chiajna. Brazilianul a bifat 15 meciuri şi opt goluri în returul recent încheiat, contribuind la salvarea Chiajnei de la retrogradare.

În mod normal, faptul că Steaua a luat un asemenea fotbalist ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru fani. Dumitru Dragomir însă vede altfel lucrurile.

Ce spune „Corleone"?

„Nu poţi să faci o comparaţie între Concordia şi Steaua. Rocha e talentat, dar nu-l văd bine când va fi fluierat de 50.000 de oameni din tribune. Dacă nu o să joace bine, o să aibă probleme mari. În plus, am auzit că are şi probleme medicale", a dezvăluit „Corleone".

Becali şi-a donat palatul

Până să înceapă campionatul şi să vadă cum se mişcă Steaua în versiunea 2012 - 2013, Gigi Becali s-a dedicat familiei.

„Le-am donat fetelor mele palatul pe care îl am la Aleea Alexandru. De altfel, toată averea mea va fi mutată pe numele fetelor", a declarat patronul roş-albaştrilor. Acesta are trei fete: Teodora (17 ani), Alexandra (16) şi Cristina (12).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite