Decizie surpriză: FCM Târgu-Mureş a retrogradat oficial! Află ce echipă a înlocuit-o în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Executiv a stabilit componenţa primului eşalon pentru sezonul 2012 - 2013. Chiar dacă s-a vorbit că vom putea rămâne doar cu 17 formaţii sau că ar putea fi organizat un baraj de promovare, până la urmă, un club din „B" a ajuns direct în „A".

Ocupanta locului trei în seria a doua a eşalonului secund, Gaz Metan Severin, e gruparea care a beneficiat de faptul că Poli Timişoara şi-a retras dosarul de licenţiere pentru Liga I.

Cum bănăţenii, care se află pe locul 1 în B2, au ieşit din cursa promovării, în prima ligă vor ajunge locurile 2 şi 3, adică Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Severin.

Suspans în B1

În cealaltă serie, bătălia pentru cele două poziţii promovabile se dă între Viitorul Constanţa (58 de puncte), CSM Iaşi (58 de puncte) şi Delta Tulcea (56 de puncte). Ultima etapă se va disputa în acest weekend.

Unde va juca Gaz Metan?

Chiar dacă s-a vehiculat că ultima grupare ajunsă în Liga I ar putea să joace la Craiova, această variantă a fost respinsă.

„Este exclus, imposibil! Avem un contract de respectat cu cei de la Primăria Severin şi nu putem să le întoarcem spatele unor oameni care ne-au susţinut enorm", a declarat preşedintele Gheorghe Frăţică pentru gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite