Incredibil: Dinamo a renunţat la titlu fix înainte de startul campionatului! Vezi transferul-bombă care îi disperă pe fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Câinii" ori nu mai vor locul 1 în acest sezon, ori chiar sunt convinşi că cel supranumit „Ţucudelli" va călca pe urmele celebrului atacant italian. Altfel, nu se poate explica de ce şi-au vândut unul dintre titulari la o rivală cu care, teoretic, se bat la locul 1.

Marius Niculae a tot sperat că va pleca în străinătate, însă cum toate variantele au căzut, „Săgeata" a semnat cu...FC Vaslui! Această mutare se poate analiza astfel:

- Dinamo şi-a pierdut principalul marcator din sezonul trecut, când Niculae a punctat de 19 ori în Liga I.

- FC Vaslui are acum în primul „11" un atac format din primii doi golgheteri ai sezonului trecut: Wesley (27 de goluri) - Niculae (19).

- Prin despărţirea de Niculae, Dinamo va miza pe explozia omului care a adus Supercupa în vitrina clubului: Ţucudean, poreclit şi „Ţucudelli" datorită execuţiile sale care au amintit de Balotelli.

Ce zice Porumboiu?

Patronul vasluienilor a povestit cum au decurs negocierile cu dinamovişti.

„Cu domnul Badea n-am avut probleme. La negocieri, au fost acceptate chiar primele cifre", a declarat Adrian Porumboiu la Digi Sport.

„Niculae a semnat pe doi ani cu noi şi n-are nicio clauză în contract. Poate juca şi contra lui Dinamo. Până atunci, m-aş bucura să debuteze cu gol, împotriva Rapidului, ca să-i fac un cadou şi prietenului meu, George Copos. Aveam nevoie de Niculae, fiindcă e un fotbalist de gura porţii. El şi Wesley sunt doi atacanţi diferiţi ca stil de joc. Wesley e mai tehnic, în timp ce Niculae e mai puternic. Amândoi au un picior stâng necruţător", a încheiat Porumboiu.

Ar putea ajunge în Ligă!

Prin transferul său la FC Vaslui, Marius Niculae va câştiga nu numai financiar, dar şi în plan sportiv.

Cu Dinamo ar fi evoluat în Liga Europa, pe când cu noua sa echipă va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Acolo, FC Vaslui va întâlni Fenerbahce. Dacă vor trece de turci, atunci „galben-verzii" vor ajunge în play-off-ul Ligii. În caz de de calificare, urmează grupele Ligii Campionilor, acolo unde Niculae n-a jucat niciodată cu Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite