„Spionul“ Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos vrea titlul neapărat în acest sezon şi de aceea pune o presiune şi mai mare pe oamenii lui Răzvan Lucescu.

Acest lucru s-a simţit imediat după meciul pierdut la Cluj, cu Universitatea, atunci când omul de afaceri a trimis primele „săgeţi" spre Lucescu jr, spunând că echipa juca mai bine, în primăvară, cu Marius Şumudică antrenor! Copos a investit enorm în vară, aducând nouă fotbalişti. De asemenea, bugetul de salarii a atins o cifră astronomică: 3,5 milioane de euro pe an! Practic, faţă de anii trecuţi, patronul a dublat investiţiile. Tocmai de aceea, el a şi început să aibă mai mare grijă de „afacerea" sa.

Acest lucru se reflectă în modul în care Copos se implică în viaţa echipei de la începutul sezonului. Dintr-un om care, pe vremea lui Şumudică, era ca şi invizibil şi ajungea destul de rar la baza sportivă a clubului, acum, patronul merge şi de trei ori pe săptămână la „ProRapid"! „Spionul" Copos face vizite neanunţate, stă la antrenamente şi urmăreşte cu atenţie şedinţele conduse de Răzvan Lucescu. Mai mult, la final, stă de vorbă cu jucătorii, cu preşedintele Dinu Gheorghe, dar şi cu Lucescu jr pentru a afla exact ce se întâmplă la club.

12 puncte din patru etape

Conştient că George Copos vrea doar titlul, nici tehnicianul nu vrea să dea greş în acest sezon. Tocmai de aceea, după eşecul cu Universitatea Cluj, el le-a transmis jucătorilor că vrea maximum de puncte din următoarele patru etape. În această perioadă, Herea şi compania vor întâlni trei nou-promovate, Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna, şi Ceahlăul Piatra Neamţ, plus FC Braşov.

Ultimatum pentru stadion

Rapid nu a ajuns încă la un acord cu Ministerul Transporturilor pentru închirierea stadionului Giuleşti şi riscă să nu mai poată juca deloc pe arena bucureşteană, dacă nu bate palma cu proprietarul stadionului până la 20 august. Acest termen le-a fost comunicat lui Dinu Gheorghe şi compania de către cei de la Clubul Sportiv Rapid, care administrează arena. „Noi vrem să ajungem la o înţelegere cu Rapid, dar ei tot nu vor să plătească datoria existentă. Le-am dat termen până la meciul de acasă, cu Chiajna (n.r. - etapa a 4-a, 20 august). Dacă nu ajungem la un acord, atunci vom închiria stadionul pentru alte evenimente", a spus preşedintele CS Rapid, Valentina Ionescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite