Spectacol cu Mario Jardel la Brăneşti - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel poreclit "SuperMario" de pe vremea când înscria goluri pe bandă la Porto, Sporting sau Galtasaray, a evoluat ieri într-un amical cu Victoria Brăneşti, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Mâine puteţi citi un interviu senzaţional în ediţia tipărită a suplimentului "Adevarul Sporturi", cu fotbalistul căruia românii i-au marcat cariera. Citiţi mâine ce planuri de viitor are acesta, ce spune despre Boloni şi Lucescu, dar şi ce cadou i-a făcut lui Marius Niculae.

image

A jucat doar 20 de minute la Brăneşti

Din cauză că este în urmă cu pregătirea fizică, Mario nu evoluat decât 20 de minute în meciul Victoria Brăneşti - Cerno More Varna 2-2. El a intrat pe teren când temperatura mai scăzuse. Câţiva spectatori i-au făcut semne spre burta pe care o are brazilianul, iar acesta a zămbit ca în zilele sale bune. A atins mingea de vreo două ori cu câlcăiul şi a primit aplauze la scenă deschisă. În rest, a făcut câteva "sprinturi" şi a venit să stea în zid la o lovitură liberă din preajma careului propriu. A mai fost surprins de câteva ori în ofsaid şi atât.

image

Dar şi pe vremea când evolua la Galata, nu prea îi ieşea nimic în meciurile amicale, iar în cele oficiale marca din orice poziţie. Totuşi, transferul său în Bulgaria nu este altceva decât o lovitură de imagine.

Exploratorul Jardel: a jucat la 18 echipe

image

Brazilianul cu şapte selecţii şi un gol în naţionala sa nu a pierdut prea mult timpul la o echipă. Cel mai mult a stat la Vasco da Gama şi FC Porto (câte patru ani). Ajuns la Chernomorets, Mario Jardel a bifat, astfel, clubul cu numărul 18 din cariera. La cei 36 de ani ai săi, sud-americanul a mai evoluat, printre altele, la Galata, Sporting Lisabona, Bolton sau Alaves. Este „plin" de trofee, atât colective, cât şi personale. A câştigat de patru ori campionatul Portugaliei, Supercupa Europei (2000) şi a „ieşit" de cinci ori golgheterul campionatului lusitan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite