Sorin Ghionea la primul antreament cu Poli Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul a sosit azi cu avionul şi a participat la primul antrenament sub comanda lui Uhrin jr. Sorin Ghionea spune că a semnat cu Poli pentru a lupta pentru cucerirea titltului, dar nu se consideră titular de drept.

Poli Timişoara a mutat decisiv pe piaţa transferurilor şi l-a luat pe internaţionalul Sorin Ghionea, care a evoluat sezonul trecut la FK Rostov, cu care a terminat pe locul nouă în prima ligă rusă. Ghionea susţine că s-a înţeles cu oficialii clubului timişorean încă în urmă cu două săptămâni. El a sosit în această dimineaţă pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia”, iar apoi la amiază a participat la primul antrenament sub comanda lui Duşan Uhrin jr.
Mi-a fost dor de campionatul românesc şi am ales cu sufletul. Am venit cu inima deschisă la Poli pentru a lupta la câştigarea campionatului. Am ales o echipă care vrea să facă performanţă”, a declarat Sorin Ghionea. Jucătorul a infirmat zvonurile despre tratativele cu Dinamo. “Nu a fost nimic concret. Decizia mea a fost să vin la Timişoara. Am avut o perioadă interesantă în Rusia, au fost şi bune şi rele, iar acum contează ce urmează să fac”, a mai afirmat Ghionea.



Vezi galerie foto de la antrenamentul echipei bănăţene

Sorin Ghionea a semnat cu Poli până în vară cu posibilitatea de prelungire pe încă doi ani. “Doresc să iau titlul la Timişoara. Avem şanse reale, dar pentru asta trebuie multă muncă şi sacrificii. Important este cum vom începe returul şi să adunăm cât mai multe puncte”, a mai declarat Sorin Ghionea.



“Nu sunt titular cert”

Ghionea împlineşte 32 de ani în luna mai şi este născut la Galaţi, oraş al cărei echipe se află pe primul loc în Liga I. Fundaşul şi-a început cariera la Dunărea Galaţi, a evoluat apoi la Oţelul, de unde s-a transferat la Steaua Bucureşti. “Am multe amintiri frumoase cu Steaua. La Oţelul se vede faptul că este linişte şi continuitate al antrenorului. Dar şi Poli are o echipă sudată, iar faptul că în tur nu au pierdut niciun meci spune tot. Sper să realizăm mai puţine egaluri şi mai multe victorii în retur”, a spus Sorin Ghionea.



Fostul căpitan al Stelei nu se teme de reacţia suporterilor alb-violeţi şi crede că aceştia îl vor judeca după ceea ce va face la Poli. “Am ales Timişoara şi pentru publicul frumos de aici. Suporterii sunt pătimaşi, dar cred că mă vor primi bine. Eu i-am apreciat mereu”, a afirmat fotbalistul.
Sorin Ghionea susţine că nu este sigur pe postul de titular şi că va lupta cu colegii săi pentru un loc în echipă. “Nu am venit din postură de titular cert. Am venit să muncesc şi să pun umărul la îndeplinirea obiectivului”, a încheiat Ghionea.


image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite