Sorin Corpodean s-a apucat de grădinărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corpodean a dat gazonul pe zarzavaturi
Corpodean a dat gazonul pe zarzavaturi

Sorin Corpodean împlineşte azi 45 de ani, vârstă la care arbitrii ies la „pensie". De aproape un an, nu a mai arbitrat din cauza acuzelor aduse de DNA în cazul „Mită pentru arbitri" de la Piteşti.

Până la începerea procesului, "Corpo" a trecut la activităţi mai domestice. „Tot ce îmi doresc acum este să fiu sănătos. Pe lângă faptul că sunt preşedinte la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, am timp acum să mă ocup de familie şi de grădina din jurul casei. Am grădină de flori, dar şi de zarzavaturi", ne-a mărturisit Corpo.

Acuzat de mită

În privinţa arbitrajului, capitolul este încheiat. „Mă mai uit doar la televizor. Arbitrajul nu mai există pentru mine. Gata! Este timpul altora. Oricum nu mai puteam arbitra. Procesul nici nu a început şi cred că va dura, iar eu am 45 de ani şi anul ăsta trebuia să mă retrag oricum", ne-a spus cel care primise ecusonul FIFA în 1997. Sorin Corpodean este acuzat că ar fi încasat 15.000 de euro pentru a ajuta echipa FC Argeş în partida de la Vaslui, câştigată de piteşteni cu 1-0.

Întrebat la audieri dacă este adevărat că a primit suma de 15.000 de dolari, şase sticle de vin vechi şi o sticlă de whisky de la Făcăleaţă, omul lui Cornel Penescu, pentru a-i favoriza pe argeşeni la meciul cu Vaslui, Sorin Corpodean a spus că "parţial este adevărat", susţinând că a fost vizitat de Făcăleaţă la locuinţa lui din Cluj, dar că nu a primit bunurile.

Cariera lui Corpodean

A jucat fotbal la CFR Cluj, în Liga a II-a. A debutat ca arbitru în Liga I în 1995. Are 268 de meciuri arbitrate la primul eşalon. A intrat pe lista FIFA în 1997. Arbitru controversat pe plan intern, ardeleanul se poate lăuda cu un meci în grupele Ligii Campionilor, în 2002.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite