Sorin Cîrţu s-a impus din start!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 55 de ani şi-a băgat, mai întâi, elevii în şedinţă timp de o oră, iar apoi a condus primul antrenament în Ghencea. Şedinţa tehnică s-a derulat într-o linişte deplină. „Sperietoarea“ Cîrţu nu stă la glume. Venit pe un „butoi cu pulbere“ la Steaua, noul antrenor a câştigat deja primele bătălii: a stins conflictul cu Meme Stoica şi a pus la respect fotbaliştii.

„Avem nevoie de o mână de fier la echipă. Disciplină. Asta vreau eu să văd la fotbalişti. Gata cu escapadele. Marius Lăcătuş a fost băiatul bun, acum Cîrţu trebuie să-i strunească", clama Gigi Becali după despărţirea de „Fiară".

Zis şi făcut.

Proaspăt instalat la cârma roş-albaştrilor, „Sorinaccio" a început ziua devreme la echipă. A făcut pace cu managerul Stoica, a luat „pulsul" clubului, iar seara, a condus primul antrenament al său în Ghencea. La cea dintâi şedinţă de pregătire, Cîrţu a zăbovit vreme de o oră în vestiarul stelist, alături de jucători, cărora le-a explicat că nu acceptă abateri disciplinare.

„Seriozitate şi muncă. Nu putem să ne batem joc", a fost dictonul antrenorului pentru elevii săi. Cu o oră şi jumătate întârziere, de la ora 18.00, steliştii au păşit pe terenul de antrenament serioşi şi fără chef de glume. De altfel, întreaga şedinţă de pregătire a decurs fără prea multe zâmbete. „Mâna dreaptă", Mircea Irimescu, a condus efectiv antrenamentul, iar Cîrţu a supravegheat de pe margine. Doar Dică, uşor accidentat, n-a alergat cot la cot cu coechipierii, antrenându-se separat în sala de forţă.

Au fost prezenţi şi 30 de suporteri

În Ghencea, aseară, şi-a făcut simţită prezenţa şi o parte a galeriei steliste, „ultraşii" dorindu-şi o întrevedere cu Mihai Stoica, Sorin Cârţu, dar şi cu jucătorii roş-albaştri. Fanii şi-au reiterat ataşamentul faţă de managerul din Ghencea, acesta clamând fericit la final: „Doar alergat de voi, mai plec de la Steaua". Deşi nemulţumiţi de prestaţiile jucătorilor din ultimul timp, suporterii au evitat să îi conteste, glumind doar pe seama lor.

"Probabil nu o să vedem o Steaua care să câştige numai cu 5-0, pentru că Sorin îşi construieşte echipa pornind de la apărare.Ţ
Ioan Becali
fost agent FIFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite