Sorin Cîrţu: "Universitatea Craiova poate fi considerată moartă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova este ca şi retrogradată, Piţurcă a pus la cale planul prin care să înfiinţeze încă o echipă în Bănie, iar Mititelu riscă să rămână şi fără actuala echipă. Cîrţu anunţă "moartea" Ştiinţei: "Craiova îşi va pune cruce, s-a terminat, nu va mai exista"

"Universitatea Craiova nu va lua licenţa, Mititelu are o grămada de bani de plătit. O să vedeţi că se va ajunge la dezafilierea echipei. Chiar dacă va ajunge în Liga a III-a, datoria va rămâne. Craiova îşi va pune cruce, nu va mai exista. E gata, s-a terminat! Această echipă poate fi considerată moartă deja", a spus Sorin Cîrţu pentru Digi Sport.

Dragomir: "Cui i pare rău de Mititelu, ăsta e om? A renunţat Craiova la el, ce să caute un needucat, un necivilizat în fotbal?", a declarat ieri Dragomir

Craiova are să îi dea lui Piţurcă 7 milioane de euro şi are probleme cu obţinerea licenţei.

"Craiova are buget de 7-8 milioane de euro, dar ei încearcă să minimalizeze meritele mele. Să vedem de unde va găsi Piţurcă măcar 3 milioane de euro ca să îşi ţină echipa aia, 'FC Barbut'. Acum se pregăteşte şi măsluirea celorlalte dezlegări ale lui Găman şi Bărboianu", a spus Mititelu la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite