EXCLUSIV Cîrţu s-a răzgândit, dar nu-l mai vrea Becali/ Olăroiu: "Îl ajut pe Gigi, dar nu rămân şi din vară!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu spunea ieri că vrea să plece de la Steaua şi că şi-a luat la revedere la jucătorii Stelei.

UPDATE Cosmin Olăroiu a confirmat în exclusivitate pentru www.adevarul.ro ştirea conform căreia va conduce echipa din Ghencea în următoarea perioadă

"Nu o să stau pe bancă la niciun meci. N-o să merg la fiecare antrenament. Caramarin şi Necula le vor conduce, iar eu le voi superviza de fiecare dată când sunt în ţară, pentru că e posibil să mai fiu şi plecat. Am convenit că nu se pune problema să rămân şi pentru sezonul viitor. Îl ajut în calitate de prieten, dar atât. Nu există niciun obiectiv, dar eu zic că Steaua are şanse să ajungă în finala Cupei României. Primul unsprezece îl vor alcătui secunzii, eu îi voi ajuta cu sfaturi. Am acceptat propunerea lui Becali pentru că îmi e prieten, iar Steaua e echipa mea de suflet", a spus Cosmin Olăroiu în exclusivitate pentru www.adevarul.ro.

UPDATE: Varianta-şoc la Steaua. Gigi Becali a luat legătura cu fostul antrenor din Ghencea, Cosmin Olăroiu, pentru a-l ajuta în acest final de campionat. "Am vorbit cu Olăroiu, e acum lângă mine. Caramarin va fi antrenor în acte, dar Olăroiu va conduce antrenamente pentru astea două săptămâni. Nu-i e vorba de niciun ban. E fratele meu şi vine să mă ajute. Nu se pune problema de bani între noi. El a zis să nu se speculeze mai departe, pentru că va antrena echipa doar pentru astea două săptămâni. El va fi antrenorul echipei, se va ocupa de antrenamente", a spus patronul din Ghencea.

Latifundiarul a menţionat că şi-ar dori ca Olăroiu să continue la Steaua şi sezonul următor, dar înţelegerea dintre el şi tehnician este doar pentru următoarele două săptămâni. "Bineînţeles că eu îmi doresc ca Olăroiu să continue la Steaua şi după astea două săptămâni şi să fie antrenorul Stelei şi mai departe. Dar nu vreau să speculeze nimeni ceva, înţelegerea e doar pentru astea două săptămâni", a mai spus el.

Finanţatorul stelist a precizat că antrenorul Sorin Cîrţu şi-a prezentat demisia miercuri seară. "Păi Sorin Cîrţu şi-a dat demisia. I-am cerut ajutor lui Olăroiu şi acesta a zis că vine să mă ajute", a explicat Becali.

UPDATE: Antrenorul din Ghencea a fost întors de jucători şi va continua la Steaua până la finalul sezonului. Acesta îşi doreşte să părăsească gruparea roş-albastră doar după ce va cuceri trofeul Cupei României, pentru a califica echipa în Liga Europei.

"N-am timp acum de Cîrţu... Am afaceri de rezolvat. Vorbim mai târziu. Ce dacă pleacă Cîrţu? De-asta nu mai pot eu...Trebuie să mai stea trei etape. Dacă nu mai stă, ce să fac, vând echipa? Se opreşte fotbalul în loc? Rămâne Caramarin încă trei etape, care e problema?", a declarat Becali înainte de a afla decizia lui "Sorinaccio".

După înfrângerea cu Rapid, tehnicianul Stelei credea că singura soluţie este ca el să-şi dea demisia. "Este un rezultat nedrept, am controlat partida, dar am pierdut. A fost o primă repriză echilibrată cu ocazii de ambele părţi.

Le-am spus şi băieţilor şi poate ghinionul sunt eu. Într-un fel mi-am luat la revedere de la ei. Muncesc mult ca antrenor şi vreau să am satisfacţii. Din păcate, poate este un blestem şi nu vreau să se abată asupra echipei. Ei mi-au zis că nu vor să plec, o să vorbesc şi cu Gigi şi mă simt responsabil pentru rezultatele acestea. Pot spune că mi-au spus că trebuie să rămân, dar mâine voi vorbi şi cu Gigi. Sunt sătul de aud în tribună şi ce atmosferă este în jurul nostru
", a spus Cîrţu la conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite