Sorin Cîrţu: "După ce s-a anunţat noul staff, nu am mai apucat sa trec pe la jucători"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu a plecat de la Steaua după înfrângerea cu Rapid de pe teren propriu. "Poate e un blestem şi nu vreu să se abată asupra lor. Mă simt aşa responsabil, nu prin ceea ce fac, ci prin destinul sau crucea asta pe care o port", a spus antrenorul la finalul partidei. Jucătorii au încercat să-l facă să se razgândească, fără succes însă.

În acest condiţii, Gigi Becali a apelat la vechiul său prieten Cosmin Olăriou pentru a conduce echipa în ultimele meciuri din acest sezon. Sorin Cîrţu nu a mai apucat să-i salute pe jucători, dar speră să o poată face cât mai curând.

"Asta e viaţa antrenorilor şi totul va merge acum mai departe. Eu, tot ce vreau să spun e că am venit la Steaua cu inima deschisă şi să încerc să fac treabă, dar din păcate, atât s-a putut la momentul actual.

Dacă mi-am luat la revedere de la băieţi? Pot să spun că ultima discuţie am avut-o cu ei ieri, dar după ce s-a anunţat noul staff tehnic, nu am mai apucat sa trec pe la băieţi. Oricum, sper, să o fac cu prima ocazie", a spus Sorin Cîrţu pentru www.prosport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite