Sorin Cârţu este iritat de ratările atacanţilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul campioanei, Sorin Cârţu, s-a arătat dejamăgit de remiza de la Alba Iuli şi de maniera superficială cu care atacanţii săi tratează ocaziile de poartă.

"Nu ştiu cum să caracterizez acest meci la cald, eu spun clar că am fi meritat victoria. A fost un rezultat nedrept, am dominat clar, la fel ca şi cu Târgu Mureş. În total, în ambele partide am ratat 14 ocazii importante, trebuie cumva să fim mai realişti la finalizare. Claudiu Niculescu a avut o execuţie de mare calitate, este un maestru al acestor lovituri libere. El este <<copilul meu>>, doar eu ştiu cât am exersat cu el fazele fixe pe când eram la Electroputere", a spus Cârţu.

Tehnicianul nu a evitat să îl critice pe Traore, atacant care a ratat mai multe ocazii clare de gol în actul secund. "Traore nu poate să joace multe meciuri într-un timp atât de scurt, mai are de lucru la acest capitol", a declarat Cârţu.

"Am făcut un meci bun, puteam să îl pierdem sau să îl câştigăm. A fost un meci de care pe care, CFR este o echipă cu jucători foarte buni. Îi felicit pe elevii mei că au dat totul, chiar dacă s-a simţit pe final o lipsă de prospeţime. Fani au fost deosebiţi", a spus Marian Pană, antrenorul "studenţilor" clujeni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite