Sorin Paraschiv: "Străinii Stelei nu simt nimic pentru clubul ăsta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al Stelei, Sorin Paraschiv, a declarat că majoritatea jucătorilor străini care au venit în ultimii ani la clubul din Ghencea nu au jucat cu sufletul pentru echipă.

"Eu am trăit şi am suferit pentru Steaua deoarece am fost crescut în spiritul acestei echipe. Erau nopţi pe care nu le dormeam şi făceam ture prin spatele blocului în urma unor înfrângeri, în timp ce străinii care au venit după aceea se opreau direct în cluburi de noapte după un eşec. Ei nu simţeau nimic pentru Steaua, aşa cum poate nici eu nu simţeam nimic pentru Rimini sau Volin Luţk, echipele de afară unde am jucat", a spus Paraschiv la Radio GSP.

În acest moment, în lotul Stelei sunt 6 străini: portughezul Geraldo Alves, bulgarul Valentin Iliev, sârbul Novak Martinovici, argentinianul Pablo Brandan, brazilianul Tatu şi muntenegreanul Stefan Nikolici, la care se adugă antrenorul israelian Ronny Levy.

Sorin Paraschiv (30 de ani), în prezent fotbalist la Concordia Chiajna, a jucat la Steaua în perioada 1999-2007, fiind un produs al centrului de juniori al clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite